Breda Vidali (Bilo je nekoč): Zaroka v resničnostnem šovu

Breda Vidali (Bilo je nekoč): Zaroka v resničnostnem šovu (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
23. 5. 2016

Ljubezen je v zraku, pravijo, in prav tako tudi v resničnostnih šovih. Dogajanje v oddaji Bilo je nekoč je namreč popestril Bredin izvoljenec, ki je pokleknil pred svojo drago.

Gospodar je vsem, ki so se v zadnjih tednih dobro obnesli, dovolil, da jih obiščejo najbližji. Bredo Vidali, 50-letno prodajalko iz Primorske, je tako presenetil njen dragi Simon, ki jo je presenetil z zaroko. "Za to sem se odločil, ker jo imam rad in jo spoštujem. S tem korakom sem jo želel še dodatno spodbuditi, vendar pa prav zagotovo ni bil mišljen kot običajna zaroka," nam je povedal Simon in razložil, da sta tako on kot Breda oba ločena, zato se o poroki do zdaj nista resneje pogovarjala, temveč zgolj šalila. "Morda pa vseeno nekoč stopiva pred oltar," je namignil Simon, ki se mu je ideja o zaroki porodila nekaj dni pred prihodom v oddajo. Želel si je namreč spontano in enostavno sporočiti svoji dragi Bredi, da jo ima neznansko rad. Pred prihodom v dvorec se je tako odpravil v brezcarinsko prodajalno, kjer je izbral eleganten prstan z dragim kamenčkom. Veseli dogodek sta delila tudi s preostalimi družinskimi člani, ki so se pridružili presenečeni Bredi in Simonu.

Zelo jo pogreša!

Bredin izbranec je priznal, da svojo boljšo polovico nadvse pogreša, saj se nista videla že nekaj mesecev. "Upam, da bo po najinem snidenju še bolj samozavestna in bo dobila nov zagon za zmago v oddaji. Želim, da bo vedela, da jo nekdo resnično spoštuje," je povedal Simon.

■ NIKA ARSOVSKI

Značke: Breda Vidali

Priporočamo