“V življenju sem naredil že veliko bedarij in podjetniških poskusov, odprtje čevapdžinice pa je najnovejši podvig,” nam je zaupal Branko Jovanović Brendi, ki je pred kratkim postal solastnik lokala Minutka v Grosupljem.
“To je mala okrepčevalnica, v kateri ponujamo izvrstne čevapčiče in pleskavice,” pravi Brendi, za katerega so dobri čevapi prava umetnost. “Vse enostavne stvari so v resnici najbolj zapletene. Tako kot dobre goveje juhe ali jajc na oko tudi čevapov ni preprosto narediti. Pri nas jih delamo samo iz govejega mesa, kako pa jih začinimo, bo ostala naša skrivnost,” pravi Brendi, ki zagotavlja, da so njihovi čevapi posebej dobri zato, ker so narejeni s srcem. Brendi je tudi sicer velik ljubitelj čevapčičev, tako da ni naključje, da je pred leti imel uspešnico, posvečeno tem mesnim dobrotam. Sicer pa se je znal odpeljati kar daleč, kadar si je zaželel te jedi, zdaj pa je zadovoljen, da jih bo imel kar v lastnem lokalu.