Brigita Šuler: Njen poročni dan v fotografijah

Vir: Lea
4. 6. 2012

Ena od najlepših slovenskih pevk je to soboto doživela svoj pravljični dan. Z dolgoletnim partnerjem sta si pričarala sanjsko poroko, med katero sta razvajala povabljence na najvišji možni ravni. Ekskluzivno razkrivamo, kakšen razkošen dan si je privoščila Wernerjeva varovanka, ki tudi po poroki ostaja Brigita Šuler.

Po temeljitem pogovoru s partnerjem Maksom se je Brigita namreč odločila, da ne bo prevzela njegovega priimka Žbogar, ampak bo še naprej Brigita Šuler – kakor jo pozna vsa Slovenija.

V cerkvi doživela romantično poroko

Z Maksom, s katerim sta bila zaročena le nekaj mesecev, sta se odločila, da bosta na poročni dan sledila tradiciji. Tako je bodoči ženin prišel iskat nevesto s svojimi 50 svati in muzikantoma Tjašo in Tomažem Pustotnikom na njen domači prag v Župelevec.

Po kratki pogostitvi svatov se je poročna povorka odpeljala na Bizeljsko, kjer je bila zelo romantična cerkvena poroka. Brigita je ekskluzivno za nas povedala: "V cerkvi sv. Lovrenca je bilo zares čarobno. Do oltarja me je pospremil oče Rajko, pred nama pa so šle najine tri nečakinje: Eva Julija je nosila prstana, Laura in Ema pa sta posipavali cvetje. Cerkveni obred sta polepšali sestri Černe. Eva je zapela nekaj pesmi, njena sestra Ana pa je igrala orgle. Po obredu pa smo prvi korak tudi primerno proslavili v vinski kleti župnišča Bizeljsko."

Poročil ju je župan

Po cerkveni poroki, ki je bila ob 15. uri, je sledil še civilni obred. Ta je bil na gradu Mokrice, lepo pevko, ki je ta dan žarela od sreče, in njenega partnerja pa je poročil kar župan občine Brežice, gospod Ivan Molan. Seveda tudi tokrat brez glasbe ni šlo – igral je Trio Intrada. Srečna ženin in nevesta sta se po tem obredu, ki se je začel ob 18. uri, 'preselila' na končno lokacijo – hotel Terme Čatež, kjer je bilo poročno slavje.

Bilo je zares veselo, saj sta Brigita in Maks povabila kar 150 sorodnikov, prijateljev in kolegov, da so z njima doživeli ta čarobni dan. Brigita je povedala: "Vzdušje je bilo fenomenalno. Igrala je skupina Katrca, ob kateri smo noro plesali in se zabavali do 6. ure zjutraj. Krasno torto so pripravili v slaščičarni Term Čatež. Za cvetlične aranžmaje v cerkvi, na gradu Mokrice, v restavraciji in moj poročni šopek pa je poskrbela gospa Danica Erban iz cvetličarne Term Čatež. Zahvale, konfete, vabila in vso preostalo darilno dekoracijo pa so pripravili v Promaku." Srečnima mladoporočencema iskreno čestita tudi revija Lea!