Brigita Šuler in Andrej Hofer: Žrtvi vulkanskega prahu!

Vir: Lea
21. 4. 2010

Brigita si je celih deset let želela v Ameriko. In ko je končno kupila letalske vozovnice in si rezervirala hotel, je bil polet odpovedan zaradi vulkanskega prahu!

“Neznansko sem se veselila in do zadnjega upala, da se vulkanski prah poleže. Potem pa sem pogledala na spletno stran omenjenega letališča in šokirana ugotovila, da še nekaj časa ne bom odkrila Amerike, saj je bil najin polet odpovedan,” je povedala Brigita.

Na drug način pa je vulkanski prah prizadel redaktorja in voditelja Andreja Hoferja, ki se je po napornih dnevih, ki so ga čakali ob organizaciji in izvedbi festivala Slovenska polka in valček 2010, odločil, da bo nekaj dni polnil baterije v eksotičnem Egiptu. Tako je spakiral kovčke in odšel, a niti sanjalo se mu ni, da bo njegov dopust prisiljeno daljši, kot je bilo načrtovano. Andrej, ki bi moral že v nedeljo skupaj z Jasno Kuljaj voditi veliki koncert ansambla Veseli svatje z gosti, je namreč ostal v Egiptu zaradi vulkanskega prahu, saj je bil zračni prostor nad Slovenijo in tudi nad večjim delom Evrope zaprt.

Priporočamo