Brigita Šuler je jezna zaradi nehvaležnosti

Vir: Nova
30. 7. 2013

Brigita Šuler je te dni dobre volje, čeprav so se njene poletne počitnice že končale. Nadvse uspešno pa se je končala še ena od akcij organizacije Anina zvezdica, ki pomaga ljudem v stiski in v sklopu katere je dejavna tudi Brigita Šuler.

Aktivisti so namreč s pomočjo darovalcev zbrali 62 ton hrane. Brigita se je tudi sama trudila, kjer in kolikor se je lahko. Tudi s pomočjo medijske prepoznavnosti je nagovarjala darovalce, priskočila na pomoč pri pakiranju hrane ... in podobno.

Napisala in posnela je skladbo, ki je himna Zvezdice ter njenega poslanstva. Na Zvezdici so nadvse veseli uspeha, še posebej pa tako množičnega odziva ljudi. Da je dobrota lahko sirota, pa so se kljub trudu in veselju prepričali tudi na Anini zvezdici.

Čeprav je večina resnično vesela pomoči, pa je zagnane prostovoljce razžalostil ter osupnil nezadovoljni odziv nekaj posameznikov nad neraznovrstnostjo hrane.

"Osebno me je to močno presenetilo. Ker sem tudi sama pomagala pri pakiranju, vem, da je bila hrana zelo različna in da smo tako pripravljali pakete. Neverjetno, kako nehvaležni so nekateri!" so močno ujezili Brigito.

Kot pravi, bi prav obdarjeni lahko vedeli, da Zvezdica ne razpolaga s finančnimi sredstvi, s pomočjo katerih bi hrano kupovala, ampak razpolaga s stvarmi, ki jih podarijo dobri ljudje.

Več o Anini zvezdici, ki je pomagala že več tisoč družinam po Sloveniji, izveste iz intervjuja z ustanoviteljico Ana Lukner želi spremeniti svet.