Brigita Šuler: Ni prepoznala lažnih popadkov!

2. 7. 2009 | Vir: Lea
Deli

Ko je bila svetlolasa pevka na Hrvaškem, kjer sta jo spremljala tudi Werner in njegova visokonoseča žena Andreja, bi Brigita kmalu postala porodničarka! Da, Andreja je dobila popadke.

“Prejšnji teden smo bili na Hrvaškem v studiu pri svojem aranžerju Robertu Grubišiču in snemali mojo novo pesem Ljubijo. Seveda je pomemben član moje ekipe tudi Andreja, ki je tekstopistka te skladbe,” začne pripovedovati Brigita, ki je pri Andreji hitro opazila spremembe.

“Kar naenkrat ji je močno otrdel trebuh, in ko smo vsi pozorno spremljali njeno bolečino, sploh Werner, smo ugotovili, da so to popadki! Werner je ves čas meril, na koliko časa se pojavljajo, in postalo nam je jasno, da moramo čim prej poiskati  bolnišnico.”

Ustrašila se je

Ni treba dvakrat omeniti, da so v rekordnem času pospravili vse, kar so imeli s seboj, se posedli v avto in odhiteli proti Sloveniji, naravnost do porodnišnice. “Tam so ugotovili, da je še vse v najlepšem redu, da popadki niso bili res pravi popadki in da je otrdel trebuh povsem normalna stvar,” je zanjo najbolj napet dan v prejšnjem tednu opisala Brigita, ki pa ima že kar nekaj izkušenj z nosečnicami.

“Od blizu sem spremljala predvsem sestrino nosečnost, zato sem se glede na Andrejino reakcijo v trebuhu tudi sama zelo ustrašila. Pot iz Hrvaške v Slovenijo je bila zelo napeta, Werner je vozil zelo hitro in resnično sem se že pripravljala na to, kako bom lahko pomagala pri porodu svoje prijateljice.«

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu