Brigita Šuler: Pobegnila v Črno goro – a ne pred paparaci!

Vir: Lea
22. 7. 2012

Ko si enkrat tako znan kot Wernerjeva varovanka, potem greš lahko na počitnice skoraj kamorkoli, pa bodo na Novo ali Leo prišle paparačeve fotke. No, Brigita še vedno uživa v Črni gori, mi pa že uživamo ob pogledu na seksi ulov paparaca!

Naključni paparac, ki se je odločil za poletno dopustovanje v Črni gori, ki slovi po najlepših plažah Sredozemlja, je bil še kako začuden, ko je že na letalu zagledal brhko pevko, ki na odru pokaže vse svoje ženske čare. A dlje od globokih dekoltejev in kratkih kril ne gre, zato si je paparac kar mel roke, da bo videl prsato rjavolasko oblečeno le v kopalke – ali pa še to ne

No, da bi Brigito videl zgoraj brez, mu ni uspelo, saj je imela po njegovih besedah lepotička vedno oblečene kopalke in za vsak primer še ene na brisači, da se je lahko preoblekla, ko je prišla iz vode. "Očitno pazi na ledvice," je sklepal paparac, ki je vedno poskrbel, da si je ležalnik z brisačo 'označil' blizu seksi Brigite. "Ne boste verjeli, ampak bolj kot njen bogati dekolte so mi všeč njene modre oči. Te turkizne kopalke pa ji jih še bolj poudarijo," se je raznežil.

Na plažo prihajala sama

No, pomembno je, da razneženi paparac do fotografij ni čutil kakšne prevelike posesivno­sti, ampak jih je bil pripravljen deliti tudi z nami. In kaj se je dogajalo v zelo oddaljenem Ulcinju v Črni gori? "Kar nekaj dni zapored sta na plažo prihajala skupaj z možem. Poleg plavanja in sončenja sta veliko hodila na pijače, igrala badminton, ona pa je v vodi uživala tudi z blazino. Nekega dne, pozno popoldne, ko sem sam že odhajal s plaže, sem jo opazil, ko je sama prišla na plažo in se zgolj zato, ker mi je zelo všeč, odločil, da jo poskušam ujeti v objektiv svojega mobilnega telefona. Na plaži ni bilo več posebne gneče in tudi ona je bila sama, pa sem jo poskušal fotografirati od daleč, seveda, da me ne bi opazila," je dodal previdno.

Pri prijateljih?!

Sicer pa je Brigita v kopalkah videti vrhunsko in prav škoda, da si počitniške destinacije ni izbrala kje bližje, da bi si še več Slovencev lahko na njej paslo oči. "V živo, tako na plaži, je videti kot Pamela Anderson," je prepričan paparac. No, njegove fotografije so nastale na plaži Copacabana, Brigita pa je bivala le streljaj stran.

In če bi pričakovali, da Brigita biva v hotelu s petimi zvezdicami, bi se zmotili. Lepotička si je omislila 'stanovanje' v enem izmed apartmajev. Zagotovo sta odšla k nekim prijateljem v Črno goro, ki jih Brigita večkrat omenja v intervjujih. Tudi pred slabim letom dni je prav za našo revijo povedala: "V desetih letih sva z Maksom zdaj tu že četrtič in tudi oni so, poleg seveda božanskih plaž, razlog, da se vedno znova odločiva za Črno goro. Se zelo dobro razumemo in vedno naju ful crkljajo z domačo hrano, hodimo skupaj ven in predvsem imava zelo rada njune tri otroke. Zlasti punci, stari 8 in 12 let, se najinega prihoda zelo razveselita, saj sta moji največji oboževalki. Tudi vse moje skladbe znata na pamet, čeprav ne poznata slovenskega jezika. Odhod domov ravno zaradi druženja, ljubezni do njiju in seveda vse družine običajno kar prestavljava."

Priporočamo