Brigita Šuler razkrila glavno skrivnost

Brigita Šuler (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Lea
8. 3. 2014

Brigita Šuler velja za žensko, ki je rada urejena in ki veliko da na svoj videz. Pa ne le zato, ker je estradnica, kar zahteva še dodatno obveznost, ampak je takšna že po svoji ženski naravi. Poleg oblek tako veliko časa in dela namenja tudi svojim lasem.

Zato ne preseneča, da njen trud in posledično podobo opazijo številni, tako oboževalci kot druge ženske. Pripombe, kako lepe dolge svetle lase ima, tako niso redke, kar Brigiti brez dvoma godi. Kateri ženski pa ne bi, če se opazi njen trud? A njeni lasje imajo poleg lastnice tudi dobro vilo Čiračara, kot ji pravi Brigita. To je njena frizerka Tatjana Lukežič iz Frizerskega salona Ledina.

"Prav zaradi nje imam že vrsto let zelo dolge lase," odkrito pravi in verjetno to res ni iz trte izvito. Brigita namreč, kadar si zaželi, do zelo, zelo dolgih las pride v pičlih dveh urah. "Za žensko je to zelo pomembno, saj bi sicer zaradi rednega agresivnega barvanja zelo počasi to dosegla. Moja resnična siceršnja dolžina sega do ramen, kar ni malo. A ker obožujem dolge lase, se počutim božansko, ko mi Tatjana s keratinskimi podaljški iz naravnih las pokrije ves hrbet. Poleg tega je to zelo praktično. Ko jih ne potrebujem več, jih odstraniva, in to je to. Moji lasje zaradi tega nič ne trpijo niti niso poškodovani, kar je najpomembneje," doda pevka, ki bi, če ne bi bila glasbenica, bila zagotovo frizerka.

Brigita

Navdušeni dolgolaski sicer za letošnjo pomlad roji po glavi ideja, da bi se postrigla na kratko in povsem spremenila svoj videz, a najverjetneje iz tega ne bo kaj dosti. Navkljub želji po kakšni spremembi je Brigita namreč preveč navezana na dolge lase in s šviganjem škarij vsaj za zdaj ne bo nič.

"Ostriči se je najmanjši problem in v hipu, a kaj bo potem? Preden bodo zrasli nazaj, pa čeprav rastejo hitro, bo minilo kar nekaj časa, to pa mi ne diši preveč," nadaljuje. Kljub frizerkini natančnosti in predanosti je le razlika, ali ji podaljške namesti na kratke ali na že dolge naravne lase. Brigiti so ti, čeprav je z njimi več dela in da potrebujejo posebno krtačo in več časa pri oblikovanju pričeske, neprimerno ljubši. Zlasti ker zdravi in pravilno negovani pridno rastejo in se pri tem nič ne uničujejo. Poleg tega pa so tudi podaljški trpežni in obstojni, saj jih je dovolj menjati le na približno pet mesecev.