Brigita Šuler: Skriva zaroko!?

Vir: Nova
7. 2. 2012

Wernerjeva varovanka ima res čudne prioritete: medijem takoj sporoči vsako banalno informacijo, kot je to, da je spremenila barvo las, to, da je zaročena, pa je skrivala devet mesecev!

Medtem ko se druge estradnice, pa tudi vsaka normalna ženska, takoj pohvalijo, da jih je njihov sanjski moški zaročil, potem pa začnejo letati po opravkih, da bi čim prej prišlo do poroke, ne moremo razumeti reakcije Brigite Šuler, ki ji je njen fant Maks nataknil zaročni prstan že lanskega maja.

Brigita je bila o tem tiho kot rit(ka), dokler ni v medije sama poslala fotografije s spremenjeno barvo las, na sliki pa nosi prstan. Se mar sramuje fanta?! Sicer je znano, da njen šef Werner ni preveč navdušen nad varovankami, ki se v javnosti hočejo pojavljati s partnerji, a gre Brigita na vse dogodke brez njega.

Še bolj pa je čudno to, da je Brigita priznala, da jo je Maks zaročil na njuno 14. (!) skupno obletnico. Očitno sta že dolgo par, a Brigita ga kot fanta pred novinarji priznava šele nekaj mesecev. Nas prav zanima, kaj je z njim tako narobe. Šesti prst na nogi? Tretja bradavica? Če nima večje okvare, ga hočemo z njo na skupni fotki!

Priporočamo