Brigita Šuler: Zasnubil jo je po prepiru

Brigita Šuler (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
12. 2. 2012

Simpatična pevka Brigita Šuler je kar devet mesecev skrivala, da je zaročena! A ji vse oprostimo, saj se je samo za Story razgovorila o poteku zaroke, pa tudi o prvih pripravah na poroko. In cena za njen najlepši dan je ne zanima - pomembno ji je le, da bo žur, na katerem ne bo manjkalo prijateljev, sorodnikov in niti znanih Slovencev!

Story: Brigita, najprej iskrene čestitke ob zaroki, čeprav je od tega že devet mesecev. Zakaj tako vesele novice niste delili z mediji?

Hvala za čestitke! Glede na to, da najinih skupnih fotografij medijem še ni uspelo objaviti, ker se moj fant ne želi medijsko izpostavljati, je popolnoma pričakovano, da sva tudi zaroko zadržala bolj zase oziroma je z mediji nisem delila, ker se mi je to zdela precej intimna zadeva.

Story: Kako ste lahko to pozabili povedati? Vpliv blond barve na možgane? Predčasna demenca? (smeh)

Verjetno blond barva! (smeh) Zdaj, ko sem se znebila peroksida, pa očitno novice curljajo kar same po sebi na dan … (smeh) Glede na to, da sem se odločila svojo intimnost zadržati zase, se mi ni niti zdelo primerno kar naenkrat pa na veliko razglašati zaroke.

Story: Vas je mogoče sram vašega zaročenca?

Vsekakor ne! Nasprotno, zelo sem ponosna nanj in se zavedam sreče, da imam ob sebi tako čudovitega partnerja! A sva se pač dogovorila, da se zaradi mojega glasbenega imena vseeno ne bova izpostavljala oba. Medijska pozornost zna biti včasih tudi naporna, in zato mu zasebnost v tem smislu zelo privoščim. Ne nazadnje pa ima tudi svoje delo, poklic, s katerim se preživlja, in medijska pozornost mu ne bi prav nič koristila. Je zelo pozoren, pomaga mi na vsakem koraku, spodbuja me ob neuspehih in ob njem je zelo lepo živeti. Tudi kot pevka bi brez njegove moralne podpore že neštetokrat obupala. Imava podoben pogled na svet, oba uživava v podobnih stvareh, skupaj sprejemava življenjske odločitve, predvsem pa se veliko pogovarjava ... Res je moja desna roka vedno in povsod, na vseh področjih se lahko zanesem nanj.

Story: Zakaj se z njim nikjer ne pojavljate?

Saj me spremlja skoraj povsod, le da se ne nastavlja rad objektivom. Je tisti, ki skrbi, da moji nastopi lahko potekajo tehnično brezhibno. Ker je tudi sam glasbenik, bivši kitarist z odličnim posluhom, je moje tretje uho in zato tudi njegovim glasbenim kritikam najraje prisluhnem. Tudi prosti čas najraje preživljava skupaj. Hvala bogu je netipičen moški, ki me zelo dobro pozna in mi velikokrat svetuje tudi glede stajlingov in drugih ‘ženskih’ stvari. Skratka, skupaj naju lahko srečate kjerkoli, vendar spoštujem njegovo željo, da se medijsko ne želi izpostaviti.

Celoten intervju si preberite v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story