Britansko-slovenska invazija, razčlenjena na prafaktorje!

In&Out osvajajo dekliška srca... (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Govori.se
27. 6. 2012

Pa jih razčlenimo, naše in njihove! Kaj imajo skupnega X-i v SMS-u, XXX-vsebine in X Factor?

Skupna jim je želja po odkrivanju gole ljubezni - vsakemu na svoj edinstven način! Slovenci smo dobili kar štiri v obliki pomenljivega imena IN&OUT. Priznam, da so fantje tudi iz mene naredili kričečo najstnico, ki se slini po televizijskem zaslonu in v sklenjenem objemu s še eno 30-letnico skače GOR&DOL po dnevni sobi.

Kaj pa Otočani? No, Angleži so dobili svojih 5, ki gredo v eno smer - visoko, visoko! ONE DIRECTION, ki v ušesu zveneče odmeva kot "wonder action" je prav tako "umet(el)no" sestavljena skupina mladeničev, ki so na angleškem X Factorju kljub pristanku na 3. mestu (se sliši znano?) postali numero uno v Angliji in ZDA.

Tudi v našem uredništvu poleg mene sedi dekle, ki se histerično valja po tleh ob omembi kričeče senzacije. Skupaj sva jih razčlenili na prafaktorje in jih spojili! Postali so Lovro Malik, Tim Styles, Toni Payne in Luka Tomlinson!

Eden je po najinem izboru odpadel, doletela ga je X-sekira. Ubogi Niall Horan je namreč preveč podoben Bieberčku! Enega Justina svet že ima, ne potrebujemo drugega, sploh pa se misli slednji kvintetu za eno osladno pesmico pridružiti v kratkem. Le kaj bo doletelo naše fante? Na žalost mladoletne glasbene senzacije (še) nimamo, denarja pa tudi ne, da bi se splačalo uvoziti slavnega svetlolasca.

Manja Plešnar

Priporočamo