Brkati Štajerec Filip Flisar se pripravlja na vlogo očeta!

Brkati Štajerec Filip Flisar se pripravlja na vlogo očeta! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
8. 1. 2018

Sezona se za slovenskega smučarja prostega sloga ni začela najbolje, na drugi temi svetovnega pokala v Innichenu pa je fant s prepoznavnimi brki le prišel do zasluženega petega mesta. Priljubljenemu Štajercu pa se ni vse poklopilo le na belih strminah, temveč tudi v zasebnem življenju. Pred letom dni je našel skupno srečo s simpatično Moniko Vuk, očitno pa bo čez nekaj mesecev na njuna vrata potrkala tudi štorklja.

"Srečen božič vsem! Dobre novice letos so to, da se moja Monika ne redi, ampak je noseča! Slabe novice zanjo so pa to, da noseč zgledam jaz ..." je na Instagramu zapisal Filip in oznanil, da je njegova draga že v 13. tednu nosečnosti.

Čudovito božično darilo za vse oboževalce nasmejanega smučarja, ki so čestitali bodočima staršema. Kot nam je zaupal Filip, je sam novico izvedel že dolgo pred tem. "Izvedel sem kar na smučanju. Monika mi je poslala sliko testa nosečnosti, na katerem sta bili dve modri črtici. Niti sanjalo se mi ni, kaj to pomeni. Bili smo ravno pri kosilu in niti predstavljam si ne, kakšen je bil moj obraz po tistem, ko se mi je le posvetilo," nam je zaupal Filip, ki je bil ob novici, da bo kmalu postal očka, neizmerno vesel.

Počasi je namreč že razmišljal tudi o tej vlogi v življenju, prav tako pa je z velikim veseljem popazil na otroke svojih prijateljev. "Zdaj smo v teh letih. Če bi me povprašali pred dvema letoma, ne bi bil tako prepričan," še prizna Filip z nasmehom na obrazu. S simpatično Moniko sta parček slabo leto dni, v poletnih mesecih pa sta skupaj odpotovala na Kubo, kjer sta si privoščila nekaj časa zase, ki ga med sezono primanjkuje.

Foto: osebni arhiv