Burak Özçivit ima znane dvojnike tudi pri nas!

Burak Özçivit ima znane dvojnike tudi pri nas! (foto: Aleš Kocbek) Aleš Kocbek
Vir: Nova
16. 4. 2018

Serija Moja boš je prevzela gledalke pred televizijskimi zasloni in glavni lik Kemal se je zasidral v srca številnih oboževalk. Turški igralec Burak Özçivit, ki je obnorel Bližnji vzhod, je očaral tudi Slovenke.

Ni skrivnost, da je Kemal (lik iz serije Moja Boš, ki ga igra Burak Özçivit) priljubljen tudi pri Slovenkah. Lahko bi rekli, da ga vidijo že skoraj na vsakem koraku. Pred kratkim so ga našle celo v Mariboru.

Štajerski Kemal

Glasbenik Domen Kumer se je pred kratkim odzval vabilu modnega druženja ob materinskem dnevu v priljubljenem lokalu Luft v Mariboru. Domen je z voditeljico Mišo Margan Kocbek poklepetal na sončni terasi, kjer se je zaslišalo šušljanje: "Kdo je ta moški? Je to Kemal?" Ampak ne, bil je Domen Kumer, ki mu je očitno precej podoben. "To sem slišal že pred časom, pa takrat sploh nisem vedel, kdo je Kemal. Zdaj pa to slišim vedno pogosteje. No, saj ne da bi me motilo, zdaj celo vem, kdo je," je v smehu priznal Domen. "Trenutno nimam časa za spremljanje televizije, da bi vedel kaj več o tem, in na splošno nisem neki ljubitelj mehiških ali turških nadaljevank," pove Domen, ki se trenutno pospešeno pripravlja na izid nove pesmi. "Če sem iskren, sem zajadral v pop latino ritme in v sodelovanju z brazilsko ekipo posnel pesem z naslovom Midva, ki bo kmalu na radijskih valovih." Domen se tako po štirih letih glasbenega predaha vrača z novim videzom in novo pesmijo.

Domen Kumer: NAŠEL SVOJEGA  DVOJNIKA

Še en dvojnik!

Očitno pa na Štajerskem obstaja še en "Kemal". Vse tiste oboževalke, ki spremljajo serijo, so se na spletnih portalih razpisale tudi o tem, da ima še enega dvojnika, ki prihaja iz Maribora. 33-letni turški lepotec Burak Özçivit, ki je osvojil tudi naziv drugega najlepšega manekena na svetu in je po mnenju nekaterih najlepši moški na planetu, naj bi imel dvojnika v glasbeniku Luku Šuliću iz dua 2Cellos. Tudi mi smo opazili neverjetno podobnost.

Besedilo: Mmk // Foto: Aleš Kocbek, arhiv D.E.S., osebni arhiv

Priporočamo