Carice: Osvojile Mostar

Vir: Lea
6. 5. 2010

Ženska vokalna skupina Carice, ki jo sestavljajo Katja Fašink, Nina Blatnik in Lucy J., se je minuli vikend vrnila iz Mostarja, kjer je na prestižnem glasbenem festivalu osvojila zmago po izboru publike in gledalcev.

Pevke so bile nad zmago presenečene, saj so na odru festivala v Mostarju nastopile neobremenjene in brez pričakovanj. Svojo zmago so tudi primerno proslavile. Na slavju pa se jim je pridružil tudi glasbenik Rusko, ki je za njih napisal pesem Dva goluba.

“Hvaležna sem Rusku, ki je verjel v nas, hvaležna Bosni in Mostarju za topel sprejem in nagrado in hvaležna vsem v Sloveniji, ki ne nehajo misliti na nas in nam stojijo ob strani,” je povedala Lucy. “Zdi se mi, da šele zdaj dojemam, kaj se je zgodilo. Izlet je bil nepozaben, z menoj so bili moji najdražji, tudi moj 10-letni sin Žan. Bil je zelo ponosen in je nastop ter vse priprave spremljal z veseljem. Sicer so bile vse pesmi vrhunske, da nisem imela več občutka, ali je naša res nekaj posebnega, a nam je zmago podarila publika,” je še dodala Katja Fašink.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri