Catherine Middleton: Obiskali smo njeno domačo vas

Catherine Middleton (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Govori.se
17. 10. 2012

Kate, po poroki s princem Williamom je prevzela naziv vojvodinja cambriška, ki so jo številni evropski mediji pred kratkim razgalili z golimi fotografijami, je ena izmed najbolj priljubljenih Otočank.

Še veliko bolj pa je priljubljena v svoji domači vasici Bucklebury, 50 kilometrov južno iz Londona, ki smo jo pred kratkim obiskali. Fotoreportažo o idiličnem angleškem podeželskem okolju, v katerem je odraščala Kate, si lahko ogledate v novi reviji Lea, nekaj naključnih domačinov pa smo povprašali, kaj menijo o svoji ljubljenki in nedavni objavi golih fotografij s počitnikovanja v Franciji.

Irene: "Kate je prava lepotica in William je lahko res srečen, da jo je dobil. Ponosni smo, da izhaja iz okolja, v katerem živimo, glede njenih golih fotografij pa nimam posebnega mnenja. Vem, da je ljudem to zanimivo, in prepričana sem, da bi revije dobro prodali, tudi če bi fotografije objavili v Veliki Britaniji. Čeprav so se številni zgražali nad objavami, vem, da so si jih hkrati ogledovali v tujih revijah. To je le navadno sprenevedanje, današnji pripadniki modre krvi so samo ljudje, kot mi vsi, ki se očitno sončijo zgoraj brez. Gredo pač v korak s časom, fotografi pa vse skrbno zabeležijo."

Jim: "Menim, da bi morala biti - glede na to, da se je pridružila kraljevi družini - veliko previdnejša. Ljudje jo imajo radi, ampak očitno še ni dorasla svoji vlogi. To naj bi bila naša prihodnja kraljica, upam, da jo je ta spodrsljaj izučil."

Beth: "Catherine v kraljevo družino ni prišla čez noč, na njeno novo vlogo in življenje so jo skrbno pripravljali več let. Lahko bi ji kdo povedal, da se za vojvodino ne spodobi, da se sonči gola, kajne? Kaj takega se še ni zgodilo in mislim, da je popolnoma njena krivda, in ne krivda časopisov, ki so to objavili. Vem, da moje mnenje ni mnenje večine Britancev, ampak imam prav, mar ne?"

Juliane: "Našo Kate obožujemo, je razgledana in uglajena mlada dama. Prav prejšnji teden je bila tu, oglasila se je v moji trgovini in me prišla na kratko pozdravit. Je zelo pozorna. Mislim, da teh fotografij ne bi smeli objaviti, in prav je, da so jih kaznovali, še bolj bi jih morali."

Presenečenje pa smo pripravili tudi za enega izmed vas, in sicer ročno izdelano skodelico, spominek iz Katine domače vasice Bucklebury. Če želite iz nje srkati vroč čaj in ob tem prebirati zanimive novice iz sveta slavnih, se nam pridružite na Facebooku in napišite ime vasi, kjer je odraščala Kate.  

Priporočamo