Če pa tole ni čista ljubezen: Mojca Mavec ga je takole stisnila k sebi, nastal je čudovit prizor

Če pa tole ni čista ljubezen: Mojca Mavec ga je takole stisnila k sebi, nastal je čudovit prizor (foto: RTV Slovenija) RTV Slovenija
3. 8. 2021

Priljubljena voditeljica je izjemno mladostna dama, ki ne skriva svoje ljubezni do živalic.

Mojca Mavec na družbenem omrežju pogosto objavi kakšno fotografijo krajev, ki jih je obiskala ali pa prizore s snemanja oddaj, ki jih vodi. Tokrat pa je naredila izjemo in pokazala, kako zelo pri srcu so ji štirinožni pasji prijatelji.

K sebi je namreč stisnila prikupnega psička pasme Cavalier King Charles španjel in nastal je prizor,  ki je ogrel številna srca. Psiček se je odzval z veliko naklonjenostjo, saj se zdi, da je Mojci hotel takoj pritisniti pasji poljubček. Voditeljica je videti sproščena in vesela v tako prisrčni štirinožni družbi, poleg tega pa je nadvse mladostna, se vam ne zdi?

Njeni sledilci so se odzvali z velikim navdušenjem in ji namenili same pohvalne besede. Niso skrivali, da jih je prizor povsem raznežil, marsikdo pa je še opazil, kako sveže je videti Mojca. Zdi se, da se ji leta niti malo ne poznajo, saj se lahko mirno postavi ob bok precej mlajšim damam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)