Če ste mislili, da o Ani Tavčar veste že vse, potem si poglejte, kdo je njen mož, presenečeni boste

Če ste mislili, da o Ani Tavčar veste že vse, potem si poglejte, kdo je njen mož, presenečeni boste (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
27. 10. 2021

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je tista lepotica, ki vas ob jutrih pozdravlja iz oddaje Dobro jutro na nacionalni televiziji. To je pa njen mož, ki ga mnogi morda še ne poznate.

Nujno razmerje je vse od začetka pritegovalo veliko medijske pozornosti, saj je televizijec Igor Pirkovič kar 15 let starejši od lepe Ane Tavčar. 

"Mislili so, da sem neko mlado dekle, ki se je zaljubilo v starejšega moškega, zagotovo se za tem skriva interes. To me je zelo prizadelo, saj sem vse skupaj začutila kot veliko krivico. Na televizijo sem prišla z neomajno voljo in navdušenjem, šele pozneje sem spoznala svojega moža. Ječala in vpila sem v nebo, da ni res, kar pišejo, a me nihče ni poslušal. Bolj prikladno je bilo reči: 'Aha, zato si zdaj pred kamerami.' Nato sem se na neki točki zaprla, ker so me nekatere stvari preveč bolele. Potem se je moja pot skristalizirala, obstala sem in delala samo to, kar želim delati, se omejila in pustila, da je intima le moja," je v intervjuju za Slovenske novice pred časom povedala Ana Tavčar.

No, mi jima privoščimo vso srečo tega sveta in upamo, da bo njuna ljubezenska pravljica trajala večno.