Čedni Burak: “Naj pridem še enkrat?”

Čedni Burak: “Naj pridem še enkrat?” (foto: Žiga Intihar, Goran Antley, Gregor Katič) Žiga Intihar, Goran Antley, Gregor Katič
Vir: Nova
11. 6. 2018

Nepregledna množica se je zgrnila v nakupovalne centre, da bi lahko vsaj za trenutek ugledala turškega igralca, glavnega junaka serije Moja boš, Buraka Özçivita. V zraku je utripalo od napetega pričakovanja, po hodniku pa so se razlezli glasni kriki, ko se je čedni Turek pojavil na okencu nad oboževalci.

Zamujal je le nekaj minut, zadržale so ga novinarske obveznosti. Ob glasnih vzklikih množice, ki je z vsemi grli klicala zvezdnika turške serije, se je sprehodil po rdeči preprogi. "Burak" in "Kemal" je odmevalo v ljubljanskem Cityparku, prepoznavna melodija nadaljevanke pa je oznanila, da se ljubljenec ženskih src bliža glavnemu odru.

Čedni Burak: “Naj pridem še enkrat?”

Njegov pohod med oboževalci po rdeči preprogi je trajal dobre pol ure, z nasmeškom na obrazu pa si je vzel čas za številne oboževalce, ki so se zbrali ob ograji, ter se z njimi rokoval, podelil avtogram ali posnel selfi. Spremljala ga je številčna ekipa varnostnikov, pa tudi karavana z organizatorji in prevajalci na čelu. Burak je bil nasmejan, dobre volje, utrujenost se mu ni niti malo poznala.

Čedni Burak: “Naj pridem še enkrat?”

Na oder je stopil v družbi prevajalke, saj sam ne blesti v angleščini. Zato pa mu očitno gre dobro od rok slovenščina, saj je zbrano množico pozdravil z: "Zdravo, Slovenija!" Množica je vsako njegovo besedo pospremila z glasnim vzklikanjem in kričanjem. "Prvič sem v Sloveniji. Naj pridem še enkrat?" je nagajivo povprašal Burak in bil deležen glasnega odobravanja. Potem je znova podražil obiskovalce. "Vas zanima, kaj se zgodi na koncu? Na to boste morali še malo počakati," je pripomnil z nasmeškom. Po le peščici besed, ki jih je namenil slovenskim občudovalcem, je prišlo na vrsto slikanje. Tudi tokrat se je beseda vrtela okrog epizode, Novin nagrajenec pa je povprašal, ali je morda na vidiku tretja sezona.

Čedni Burak: “Naj pridem še enkrat?”

Povezovalec programa David Urankar mu je z veseljem izpolnil prošnjo ter zastavil vprašanje zvezdniku. Turek se je le nasmehnil in se zavil v molk, je pa še povedal, da si želi v Slovenijo še vrniti, a takrat tudi s soprogo. 

Foto: Žiga Intihar, Goran Antley, Gregor Katič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri