Celjanka Manja očarala Playboy

Lepotico Manjo si v Playboyu lahko ogledate s priloženimi 3D-očali. (foto: Gojko Zrimšek) Gojko Zrimšek
Vir: Nova
9. 8. 2013

Na uredništvu revije Playboy so šli tokrat korak dlje, štajersko lepotico Manjo so ovekovečili v 3D-tehniki!

Slovenski fotograf Matjaž Tančič, ki ga je marca letos svetovna fotografska organizacija razglasila za najboljšega avtorja 3D-fotografij, je za aktualno številko Playboya posnel izjemne 3D-fotografije prelestne Celjanke Manje Dobrilovič.

Manja je v razkošni kraški vili z bazenom povsem očarala celotno Playboyevo ekipo, v tokratni zbirateljski številki Playboya pa je dobila celo dodatno število strani.

Zanimiv je tudi pokrovitelj Manjinega fotografiranja, in sicer Boudoir Dreams, žvečilni gumiji in kapsule, luksuzni stimulant za igrivo ter zabavno seksualno izkušnjo za moške in ženske.

Seveda pa fotografiranje ni minilo brez profesionalne ekipe. Tokrat je za pričesko poskrbela Špela Penko iz Mič Stylinga, za ličenje pa Martina Vrhovnik iz T Spot Studia.

Vabljeni k ogledu zakulisja nastajanja Manjinih fotografij, videoposnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Ogled novega Playboya je res spektakularen, za kar bodo poskrbijo tudi priložena 3D-očala za ogled trirazsežnih vsebin.

V novem Playboyu najdete še druge vrhunske 3D-vsebine: dvostransko 3D-fotografijo zgradbe arhitektke Zahe Hadid, ki jo je posnel Matjaž Tančič; osem strani različnih 3D-fotografij Petra Gedeija; 3D-portrete hokejistov Playboy Slavije, ki jih je posnel Peter Gedei; 3D-fotke avtomobila tesla avtorjev Mateja Grošlja in Saša Kapetanoviča; 3D-portret Matjaža Tančiča pri intervjuju 20V in znotraj 20V še dve njegovi 3D-fotografiji.

Poleg 3D-vsebin pa še intervju z Darkom Brlekom, direktorjem Festivala Ljubljana; najboljše ure iz Baselwolda izpod peresa Bojana Leviča; izjemen članek Tine Torelli o luksuznih stimulansih Boudoir Dreams, predstavitev Roka Bagoroša in test Akrapovičevega motocikla Morsus in še in še ...