Ooo, srčna izbranka Ceneta Prevca je poskrbela za nekaj čisto nepričakovanega, o tem se bo še govorilo!

18. 4. 2024
Deli
Ooo, srčna izbranka Ceneta Prevca je poskrbela za nekaj čisto nepričakovanega, o tem se bo še govorilo! (foto: Arhiv Radia 1)
Arhiv Radia 1

Doslej to ni bilo znano, a zdaj je vse prišlo na plano - in je res lepooo!

Zdaj že vsi vedo, da se je priljubljena smučarska skakalka Nika Križnar poročila. Na čudovit dan, 6. aprila, je usodni da dahnila svojemu srčnemu izbrancu Aljažu Vodnanu. Poroka je bila točno takšna, kakršno sta si želela. Nekaj časa je naša športnica novico o poroki zadržala zase, pozneje pa je vse postalo javno.

Na svojem Instagram profilu je delila nekaj čudovitih poročnih fotografij, ki res puščajo brez besed. Tako se je izvedelo, da sta bili poročni priči ženinov brat Gašper, ki je sicer pomočnik trenerja pri slovenski smučarski zvezi, in Klavdija Križnar.

Seveda je njene oboževalce zanimala vsaka podrobnost, tudi to, kakšna je bila poročna torta. Za njo Nika pravi, da je prekrasna, skrb za to, da bo tudi ta del poroke popoln, pa je prevzela srčna izbranka smučarskega skakalca Ceneta Prevca, Julija Patricija Novak.

Poročna torta je ovekovečena tudi na eni od fotografij. V našem uredništvu smo se družno strinjali, da je res čudovita. Imela je tri nadstropja, okrašena je bila z lepimi vrtnicami v nežni rožnati barvi. Očitno je Cenetova Julija prava umetnica, ko gre za torte, kajne? To je že prava umetnina!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Križnar (@nika.kriznar)

Sicer pa je bil tudi Cene Prevc v teh dneh v središču pozornosti, saj so mnogi pričakovali, da bo že kmalu stopil pred oltar. Vsaj, če je šlo soditi po besedah župnika Martina Goloba, ki je na svojem Instagramu objavil pomenljiv zapis. Nedavno ga je namreč obiskal Cene Prevc, po obisku pa je Golob zapisal. "Cene me je danes obiskal po naključju,… bo verjetno kmalu sam povedal na kaj se pripravlja. Na zeeelo lepo pot,… blagoslova!" je zapisal Golob in s tem že sprožil val navdušenja.

"V zadnjem obdobju sem na to temo dobil veliko vprašanj ljudi, ki so videli objavo. Lahko povem, da izjava ni povezana s poroko, na kar mnogi namigujejo. Ko bo čas za poroko, boste izvedeli," je za Siol.net dejal Cene Prevc. No, vse se zdi, da bomo morali na poroko še nekaj časa počakati, saj bo kot kaže Cene pred tem poskrbel za prenovo lokala Pr' Homan v Škofji Loki, ki si ga želi kar čim hitreje odpreti.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu