Ooo, tako prelepa je bila nevesta Ceneta Prevca, samo poglejte njegov izraz na obrazu!

13. 5. 2024
Deli
Ooo, tako prelepa je bila nevesta Ceneta Prevca, samo poglejte njegov izraz na obrazu! (foto: Arhiv Radia 1)
Arhiv Radia 1

Minuli konec tedna sta se poročila, nevesta pa je bila naravnost žareča.

Naš nekdanji smučarski skakalec Cene Prevc je svojo srčno izbranko Julijo Patricijo Novak popeljal do oltarja. Parček je skupaj že lep čas in sklenila sta, da svojo ljubezen tudi ovekovečita. Poročila sta se v Cerkljah na Gorenjskem, in sicer na lokaciji, kjer potekajo poroke - zelo je romantična, imenuje pa se Skedenj.

Seveda Cene ni pozabil na svoje oboževalce, tako da jih je razveselil z lepimi poročnimi prizori. Nevesta Julija je bila resnično čudovita. Izbrala je belo obleko z vlečko. Zgornji del je krojen tako, da razkriva njena ramena. V pasu je obleka zožana, spodnji del pa tvori razkošno krilo. Julijina pričeska je bila prav tako v skladu z elegantno obleko - lasje so ji padali na rame in bili so odmaknjeni z obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cene Prevc (@cprevc)

"Ni važno kje, dom bo vedno tam, kjer si ti," je Cene zapisal ob čudoviti fotografiji, s katere gre jasno razbrati, da sta nadvse srečna. Ob objavi so se takoj zvrstile čestitke njegovih prijateljev, oboževalcev in sledilcev, ki so se veselili skupaj z njim.

No, ko se je poročila naša smučarska skakalka Nika Križnar, ji je Julija pripravila prav posebno darilo - poročno torto. Imela je tri nadstropja, okrašena je bila z lepimi vrtnicami v nežni rožnati barvi. Jasno je, da je Cenetova Julija prava umetnica, ki s sladicami razvaja svoje najbližje.

Zaenkrat mladoporočenca širši javnosti še nista razkrila, ali se bosta podala na poročno potovanje. Vsekakor je jasno, da so se svatje na njuni poroki nadvse zabavali, vsi po vrsti pa jima želijo lep in srečen zakon. Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu - Cene in Julija, srečno!

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu