Najprej čustveno slovo Petra Prevca, zdaj pa odmeva še ta velik dogodek pri Prevčevih

15. 4. 2024
Deli
Najprej čustveno slovo Petra Prevca, zdaj pa odmeva še ta velik dogodek pri Prevčevih (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred tedni smo bili priča ganljivemu slovesu Petra Prevca, zdaj pa vse kaže, da se pri Prevčevih pripravljajo na nov velik dogodek.

Konec marca se je športno upokojil najboljši slovenski smučarski skakalec v zgodovini, Peter Prevc. Čustveno slovo se je zgodilo v Planici, ob zaključku sezone smučarskih skokov in mnogi so takrat jokali, saj je bilo slovo izjemno ganljivo in tudi Peter ob tem ni ostal ravnodušen. Vse pa se zdi, da bo pri Prevčevih že prav kmalu čas za novo slavje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Golob (@golobmartin)

Vsaj, če gre soditi po besedah župnika Martina Goloba, ki je v teh dneh na svojem Instagramu objavil pomenljiv zapis. Nedavno ga je namreč obiskal Cene Prevc, po obisku pa je Golob zapisal. "Cene me je danes obiskal po naključju,… bo verjetno kmalu sam povedal na kaj se pripravlja. Na zeeelo lepo pot,… blagoslova!" je zapisal Golob in s tem že sprožil val navdušenja.

Mnogi so po prebranem takoj pomislili, da se bo Cene že kmalu poročil in pred oltar popeljal svojo srčno izbranko Julijo Patricijo, saj sta skupaj že nekaj let in verjetno bi bil to najbolj logičen korak, morda pa je zadaj celo še kaj drugega. Kakorkoli že, verjetno bo Cene tudi sam na svojem Instagramu objavil kakšno fotografijo, ko bo prišlo do pomembnega novega koraka v njegovem življenju.

Vsekakor se zdi, da bo poletje pri Prevčevih več kot pestro, Peter ga bo prvič preživel kot "upokojenec", medtem ko bo Cene morda do takrat že skočil v zakon in prvič okusil čare zakonskega življenja, ki bo prav gotovo posebna izkušnja, ki se je gotovo že neskončno veseli in verjetno komaj čaka, da stopi na to novo pot.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave