Čeprav si večina privošči dopust, pri Gianniju Rijavcu ni tako

Čeprav si večina privošči dopust, pri Gianniju Rijavcu ni tako (foto: Osebni album) Osebni album
15. 8. 2019

Priljubljeni primorski glasbeni Gianni Rijavec je eden izmed tistih znanih obrazov, ki tudi čez poletje ne miruje, saj je, kot pravi, vedno v akciji.

"Čeprav je poletje in si večina privošči dopust, pri meni ni tako. Delam, ustvarjam, snemam, nastopam, vadim, seveda pa ne smem na mojo televizijsko oddajo Na kavi z Giannijem, ki je redno na sporedu vsako nedeljo na TV3 ... skratka je akcija," v uvodu pove Gianni Rijavec, ki ob tem dodaja, da pa ja glasba vseeno tista prva ljubezen in sedanje ustvarjanje je tisto, ki ga najbolj čuti.

"Ustvarjam nov glasbeni pop-simfo stil. Tradicionalnemu slovenskemu popu sem dodal godala, tako da se projekt imenuje Gianni Rijavec in godalni kvartet. Poudarek je na tradicionalnem slovenkem popu ter skladbami z zapomljivim refrenom. Želim, da pesmi ostanejo, da jih ljudje lahko prepevajo. Skupaj s sodelavci, mojo odlično ekipo ustvarjam nove skladbe, postavljamo nek nov stil in želim, da ga ljudje čimprej začutijo. Naj omenim mojo ekipo: Matjaž Švagelj-bas, vokal;Arian Krašna-kitara, vokal;Mitja Tavčar-bobni, tolkala in godalni kvartet:Katja Pirjevec, Kati Harej, Anastazija Krenn in Petra Tavčar," v nadaljevanju pripoveduje Rijavec, ki pa je je te dni sicer nekoliko nemiren, saj je pred njim nov koncert, ki pa bo nekaj posebnega, saj gre za spektakel, ki ga bo posnela tudi nacionalna televizija.

"Zgodil se bo 31. avgusta ob 20. uri na gradu Kromberk pri Novi Gorici. Gre za gala romantični koncert, ki se bo snemal za nacionalno televizijo TV Slovenija. Grad ponuja krasno kuliso, ponuja romantiko, ki jo moja glasba potrebuje. Želim, da ljudje to vidijo v živo, da pridejo na koncert in to začutijo. Poleg moje standardne spremljevalne ekipe bo na odru še dodaten kitarist, percussionist in trije back vokalisti. To bo glasbena poslastica za sladokusce, ki želijo glasbo začutiti. V televizijski posnetek bodo inserirani tudi baletni plesni vložki, ki bodo posneti na znameniti lokacijo v centru Nove Gorice," nam je zaupal Gianni, ki se še kako veseli tega nepozabnega glasbenega večera.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri