TO vas bo čisto raznežilo: Challe Salle in njegova Yvonne v veselem pričakovanju in tu so prisrčne slike!

TO vas bo čisto raznežilo: Challe Salle in njegova Yvonne v veselem pričakovanju in tu so prisrčne slike! (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Story
27. 8. 2022

Eden najbolj priljubljenih slovenskih raperjev in najstniških idolov, Challe Salle, je uradno oddan! Da si želi družine in poroke s svojo dolgoletno izbranko, hrvaško manekenko Yvonne Srdoč, je glasbenik že večkrat javno povedal v intervjujih, prvič prav za našo revijo Lady.

Potem ko sta svojo vezo skoraj pet let skrivala pred mediji, zdaj sočne podrobnosti iz ljubezenskega življenja delita skoraj vsak dan. Pred časom je Challe Salle svojim oboževalcem sporočil veselo novico, ko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo z zaročenko in veselo naznanil, da je Yvonne rekla 'ja'.

Na posebno romantični lokaciji – plaži hotelskega resorta v Egiptu, ki ljubezen nosi v imenu – je poskrbel za romantično večerjo v dvoje, postavil pa ji je tudi prečudovito svetlobno instalacijo z motivom srca, nato je v pravem trenutku prednjo pokleknil, Yvonne pa je brez oklevanja pristala in s tem prižgala zeleno luč za njuno skupno prihodnost, ki jo bosta okronala s poroko.

Za veselo novico so mu poleg številnih znanih imen čestitali tudi oboževalci, ki so njegovo gesto sprejeli z navdušenjem. Čestitke zaljubljenemu parčku pošiljamo tudi iz uredništva revije Story in iz uredništva Govori.se.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Osebni Arhiv

Nova Story že v prodaji

Story