Challe Salle se v gradbenih vodah ne znajde najbolje

Challe Salle se v gradbenih vodah ne znajde najbolje (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
16. 7. 2018

Namesto da bi se ob morju prepuščal poletni brezskrbnosti in se namakal v kristalno čisti vodi, Saša Petrović, vsem dobro poznan pod imenom Challe Salle, v tem trenutku brez dvoma najbolj zaželen obraz na slovenski glasbeni sceni, svoj prosti čas posveča prenovi stanovanja.

Medtem ko bo večina Slovencev uživala nekje ob obali, bo slovenski glasbenik poletne mesece preživel precej delovno. "Predvsem zaradi prenove in seveda zasedenosti s koncerti med konci tedna in drugimi obveznosti ne veliko. Mogoče bom šel nekajkrat na morje za nekaj dni. Daljši dopust načrtujem takoj po novem letu," nam je zaupal glasbenik, ki je pred časom v družbi večnega zapeljivca Jana Plestenjaka predstavil pesem Velik je ta svet.

Do takrat pa bo moral še počakati. Najprej ga torej čaka prenova stanovanja, v katerem živi že vse življenje. "Sam živim že približno zadnjih pet let, odkar sta se odselili mama in sestra. Stanovanje še nikoli ni bilo prenovljeno in čas je, da se to uredi," je odločen Challe, ki je tako zavihal rokave in se lotil prenove. Čeprav je bilo stanovanje v dobrem stanju, je bilo potrebnega kar nekaj dela. "Vse stene, vrata, okna, tla, radiatorji, cevi in celo nekatero pohištvo so enaki že od leta, ko je bil zgrajen blok. Mislim, da je od tega minilo že več kot 60 let. Zdaj bomo vse kompletno obnovili," pove. Pri tem mu seveda pomaga pisana druščina prijateljev in strokovnjakov, saj mu gradbena dela ne gredo najbolje od rok. Zato pa se je lotil izbire pohištva. Ko je pred časom na družabnih omrežjih objavil svojo staro sedežno garnituro in se je znebil številnih kosov starega pohištva, načrtuje nakup novega. "Za pohištvo imam svoj okus in se zgledujem po tem, kar mi je všeč. Včasih mi pomaga prijatelj in mi svetuje," je razkril raper, ki upam, da bo del kaj kmalu konec. Zaupal nam je, da naj bi se prenova končala v drugi polovici avgusta. Srečno!

Challe Salle: V gradbenih vodah se  ne znajde  najbolje!

"Res nevem, res nevem,kva mi manka, mogoče barka, mogoče banka, dva nova avta, vila in bazen? Ona je fenomen, hočem bit njen," v svoji pesmi Lagano prepeva Challe Salle. Kljub besedilu pa je fant precej bolj skromen, saj se je lotil kar prenove starega stanovanja. Mogoče pa bo nekoč v prihodnosti res užival ob bazenu pred lastno vilo. Glede na kariero bi rekli, da je na dobri poti.

Foto: Helena Kermelj, Igor Zaplatil, osebni arhuv