Challe Salle: V tem času si vzemite čas zase, za počitek, za svoje bližnje, za to, da se učite, da ustvarjate

Challe Salle: V tem času si vzemite čas zase, za počitek, za svoje bližnje, za to, da se učite, da ustvarjate (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
16. 3. 2020

Priljubljeni glasbenik Challe Salle se v svojih pesmi redno dotika tudi aktualnih tem, ki pri oboževalcih vedno naletijo na dober odziv. Tokrat se je raper, ki še kako ozavešča, odločil za nekoliko drugačno, video sporočilo, saj je začutil odgovornost, da pove stvari, ki se mu zdijo v povezavi z aktualnim koronavirusom še kako pomembne.

"Meni se zdi situacija zelo resna in ponavadi ne snemam takšnih videov, zdaj pa sem začutil potrebo in odgovornost, da povem stvari, ki se mi zdijo zelo pomembne, glede na to, da me spremlja veliko število ljudi in da imam na nekatere tudi zelo velik vpliv," je v uvodu dejal Challe Salle, ki je v nadaljevanju videosporočila ponovil najbolj pomembna priporočila pristojnih instutucij. Med drugimn je dejal, naj čim bolj omejimo druženja ter da bodimo vsi skupaj odgovorni en do drugega, sploh pa ne hodimo tja, kjer je množica ljudi.

"Vsa ta druženja, nakupovanja po trgovinah, razna praznovanja in zabave lahko počakajo na boljše čase. V tem času si vzemite čas zase, za počitek, za svoje bližnje, za to, da se učite, da ustvarjate, da naredite nekaj kar v vsakdanjem življenju ne morete zaradi hitrega tempa. Preberite kakšno knjigo, poglejte kakšen film, pojdite na sprehod v naravo," je še povedal glasbenik, ki je dodal, da tudi sam ne bo hodil v fitnese, ampak bo za to izkoristil naravo.

Challe Salle je skozi sporočilo še dejal, da ne gre za nobeno paniko, ampak izključno za previdnostne ukrepe ter za odgovornost do lastnega zdravja in do zdravja vseh ostalih, sploh do tistih najbolj ranljivih, to pa so otroci in starejši!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moje mnenje... #challesalle #opinion #advice #coronavirus #slovenija #quarantine #dontpanic #positivemindset

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on