Challe Salle: Vrnitev v velikem slogu

Challe Salle: Vrnitev v velikem slogu (foto: revija Lady) revija Lady
Vir: Lady
10. 11. 2016

Po dvoletnem glasbenem premoru smo ga, priznamo, kar malce pogrešali. Za seboj pušča projekt s športno prehrano, a še zmeraj ostaja v športu – z njim se boste lahko potili v sklopu osebnih trenerstev, z radijskih postaj pa bodo kmalu odmevali novi vroči hiti. Ob nastajanju tega članka se je ravno vrnil z dopusta, z novo frizuro in novim navdihom – Challe Salle se vrača v velikem slogu, ob boku z eno izmed najbolj znanih pevk na Balkanu.

"Nič nisem treniral niti pazil na prehrano, kot mi je to v navadi. Pomembni so mi bili počitek in uživanje, plaža, morje, dobra hrana, družba in pijača. Tudi vreme mi je bilo naklonjeno, vse je bilo enkratno," nam je še poln počitniških vtisov zaupal Challe Salle, ki si je po dveh letih trdega dela in obveznosti le napolnil baterije na tritedenskem dopustu. Sprva v Beogradu, kjer se je z nekaterimi sorodniki srečal po več kot desetih letih, kasneje na hrvaški obali – od Reke in Opatije do otoka Krka. Po dvoletnem vodenju trgovine s športno prehrano skupaj s poslovnim partnerjem se od tovrstnega posla zaradi poslovnih nesoglasij poslavlja in črta pot v novi smeri – zanimajo ga delo na radiu, televiziji in igranje v filmih (za njim je že vloga v televizijski drami), vabijo ga tudi v manekenske vode: "Za kaj takega se še nisem odločil, ne morem vse naenkrat.

Če se osredotočim na določeno stvar, se ji posvetim 110-procentno, zato na žalost še nisem uspel realizirati niti ostalih dejavnosti, ki me veselijo." Trenutno je odločitev z njegove strani takšna, da se bo posvetil le osebnemu trenerstvu in ustvarjanju glasbe ter nastopom. Slednje področje je kar nekaj časa samevalo, kljub rednim nastopom ni bilo na spregled nobenega glasbenega hita. Po rap albumu Kristalno jasno (s katerim je na spletu prodal čez 2.000 izvodov), osemnajstih videospotih in skupno več kot 20 milijonih ogledov na YouTubu bo zdaj ustvarjal pesmi v srbskem jeziku za širšo publiko, balkanski trg, na katerem lahko doseže tudi do 50.000 poslušalcev: "V Sloveniji sem že dosegel skoraj vse, kar sem si želel. Trg je žal premajhen in slovenska glasba se ne ceni več kot včasih, čas je za korak naprej," je povedal. Že zdaj se lahko pohvali s sodelovanji z mnogimi znanimi srbskimi ustvarjalci, tudi Elitnimi odredi, In Vivo, Milico Todorović in Daro Bubamaro, v studiu pa se zdaj že rojeva nova pesem ob sodelovanju z eno izmed najbolj znanih pevk na Balkanu. Kljub radovednosti bo treba še malce počakati, skrivnost Challe Salle namreč zavija v molk tako dobro kot svoje ljubezensko življenje. Svoja dekleta in resne zveze je namreč vedno spretno skrival, zato v ozračju ostaja uganka, katero dekle mu je nedavno ogrelo srce ...

Tekst: Neja Drozg

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri