Challe Salle znova pokazal svojo skrivnostno srčno izbranko

Challe Salle znova pokazal svojo skrivnostno srčno izbranko (foto: WOOP!) WOOP!
2. 3. 2020

Eden izmed najbolj priljubljenih glasbenikov na sončni strani Alp, Challe Salle, je še kako oblegan na vsakem koraku. In kadar je nekdo izjemno popularen, želimo ponavadi o njem vedeti prav vse.

Tega se glasbenik še kako zaveda, a ko je govor o privatnem življenju in ljubezni, ki mnoge zanima še bolj, pa Challe Salle pravi, da je njegovo ljubezensko življenje njegova stvar. "Medijem nikoli nisem dal nobene izjave v zvezi s svojim ljubezenskem življenjem. Vedno so se trudili vrtati in vmešavati, vendar nikoli niso imeli nič konkretnega. Ugibanj je bilo in bo zmeraj veliko, ampak kot vedno še naprej modro molčim in ostajam brez komentarja. Svoje ljubezensko življenje želim ohraniti samo zase," nam je v enem izmed intervjujev zaupal priljubljeni glasbenik, ki pa se tu in tam v javnosti vendarle pojavi s svojo prelepo svetlolaso srčno izbranko.

Tako je bilo tudi pred dnevi v ljubljanskem BTC-ju, ko se je odprl eden najmodernejših karting centrov v Evropi. Raper Challe Salle si je namreč električne go-karte ogledal v družbi svoje izbranke, manenke Yvonne Srdoč, ki se je prav tako preizkusila v adrenalinski vožnji, tako da sta na koncu oba skupaj združila prijetno s koristnim.