Challeta Salleta bo spet mogoče srečati v fitnesu

22. 11. 2018 | Vir: Lady
Deli
Challeta Salleta bo spet mogoče srečati v fitnesu (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Potem, ko je Saša Petrović, vsem bolje znan kot Challe Salle, zaradi natrpanega urnika moral telovadbo za nekaj časa potisniti na stranski tir, se ta hip brez dvoma najbolj priljubljeni slovenski glasbenik vrača v telovadnico.

To smo seveda opazili tudi v njegovem nedavnem videospotu za pesem Legenda, s katerim Challe spet navdušil svoje oboževalce. Odkar je s svojo pesmijo Lagano v Sloveniji povzročil pravo evforijo, Challe najde le malo časa zase. Zato je pogosto nastradala tudi telovadnica, ki jo je sicer včasih glasbenik redno obiskoval. A nič več, zdaj se je odločil, da spet vzpostavi rutino, za kar mu je hvaležno tudi telo, kaj šele oboževalke.

“Po izidu spota sem spet začel redno trenirati in paziti na prehrano, saj letos od začetka prenove stanovanja nisem bil priden. Nabralo se mi je ogromno stvari, snemanja novih pesmi in spotov, koncerti, iskanje mladih talentov, prenova stanovanja ... Priznam, da nisem imel časa trenirati, kaj šele paziti na prehrano. Hrana mi je bila neke vrste opora v stresnih trenutkih,” nam je zaupal Challe in priznal, da zdaj končno le najde čas za vadbo, tudi na račun spanca. “Skrajšam spanec in si vsak dan vzamem vsaj eno uro, ker drugače ne bi šlo. Ne morem brez športa in gibanja, to imam v genih in preprosto nisem pravi jaz, če ne treniram,” je potožil.

Besedilo: N.A. // Fotografija: Primož Predalič

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik