Chefinja Ana Roš o krizi in svoji stiski: Najhuje je ponoči ...

23. 11. 2020
Deli
Chefinja Ana Roš o krizi in svoji stiski: Najhuje je ponoči ... (foto: profimedia)
profimedia

O tej temi je spregovorila v oddaji Zadnja beseda, v kateri je pogovor tekel o zaprtju restavracij.

Gostincem trenutno res ni lahko, saj jih je prizadela huda kriza zaradi pandemije koronavirusa. Slovenska chefinja Ana Roš ne skriva dejstva, da gre za težko obdobje, a kljub temu se ni predala in išče rešitve.

V oddaji je dejala, da ji je najhuje ponoči, saj jo podnevi zaposluje reševanje zadev, ponoči pa razmišlja o težavah. Najbolj pa jo skrbi za druge: "Opazuješ svoje ljudi in ne veš, če boš preživel." Zaveda se dejstva, da se ukvarja z nastalim položajem, na katerega pa nima vpliva.

Že pred časom je sporočila žalostno novico, da je morala odpustiti zaposlene v njeni restavraciji Hiša Franko. "Reči moram adijo, za vedno, delu naše ekipe. Nekaj ur pred drugim popolnim zaprtjem sem izvedela, da v svojem žepu nimam več sredstev, da bi rešila delovne pozicije za Rosio, Erwina in verjetno še koga drugega. Kdo bo naslednji? To je odvisno od mene, tebe, nas," je zapisala na družbenem omrežju. Upajmo, da bo kriza kmalu mimo in da bo Ana spet lahko zagnala svojo dejavnost, v kateri je izjemno uspešna.

 
 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan