Chuck Norris: Superjunak v najlepšem mestu na svetu

18. 5. 2017 | Vir: Nova
Deli

Pretekli teden je s svojim prihodom v prestolnico veliko prahu dvignil igralec Carlos Ray 'Chuck' Norris, ki je z objavo fotografij iz Ljubljane na Instagramu ovrgel še zadnje trohice dvoma, da je v Slovenijo pripotoval njegov dvojnik. Mi smo ga ujeli v Arboretumu v Volčjem Potoku!

Chuck je v Ljubljano v sredo pripotoval z letališča v Frankfurtu, pri nas pa je ostal vse do ponedeljka. Razlog njegovega obiska v Sloveniji je snemanje oglasa – kot kaže, gre za avtomobilski koncern Fiat, v katerega spada tudi Jeep – ki je potekalo na različnih lokacijah po Sloveniji.

Prvi snemalni dan so tako zaključili v vasici Volčji Potok v čudovitem parku Arboretum, pot pa jih je vodila še na druge lokacije po Gorenjskem. Govorilo se je tudi o snemanju na priljubljeni Veliki planini, a do zaključka uredništva nismo dobili potrditve.

So se pa nemudoma pojavile že šale na ta račun – če bi Chuck Norris kupil vozovnico za gondolo na Veliko planino, bi šel lahko kar sam po zajli gor ali ko gre Chuck Norris na Veliko planino, se ne pelje z gondolo, ampak se gondola pelje z njim.

Poleg dela pa je Chuck že našel nekaj časa za uživanje v slovenskih dobrotah in lepotah, saj je ob objavi fotografij pohvalil lepoto naše prestolnice ter prijaznost ljudi. In čeprav je obisk superzvezdnika in njegove izbranke v resnici kratek, njegovi oboževalci že ver čas penijo nove in nove šale na njegov račun. "Kaj dela Chuck Norris v Ljubljani? - Kar mu Zoki reče", je le ena med njimi, saj Twitter kar mrgoli od zabavne domišljije.

Kaja Milanič

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan