Cineplexx začenja baletno sezono

9. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Balet v kinematografih je Cineplexx prvič predstavil letos junija z neposrednim prenosom Labodjega jezera v živo iz Sankt Peterburga, na splošno navdušenje slovenskih oboževalcev baleta in plesa nasploh.

Po izjemnem uspehu Labodjega jezera Cineplexx s ponosom najavlja spektakularno sezono vrhunskih baletnih predstav v izvedbi teatra Bolshoi, ki jo odpira epska mojstrovina – baletna izvedba znamenitega Spartaka.

Neposredni prenos v živo v HD tehnologiji bo v nedeljo, 20.10.2013 ob 17.00, v kinematografih Cineplexx v Celju, Kranju, Kopru in Novem mestu. Predstava bo istočasno predvajana v živo povsod po svetu.

Veličastna epska zgodba pripoveduje o junaštvu legendarnega sužnja, ki je postal gladiator. Spartak je eno najbolj znanih Hačaturjanovih del in velja za enega izmed najpomembnejših baletov repertoarja Bolshoi teatra od leta 1960. Verzijo Jurija Grigoroviča s svojo spektakularno koreografijo in scenografijo, so mnogi kritiki razglasili za mojstrovino.

Cena vstopnice za ogled te baletne predstave je 15 EUR, Cineplexx je za najzvestejše gledalce pripravil tudi abonma, ki vsebuje 5 predstav za 50 EUR. Nakup abonmaja bo mogoč do 20.10.2013.

V času odmorov se bodo gledalci lahkorazvajali z odlično kulinariko izpod rok VIVO CATERING.

Prevzeti boste z izvedbo izbranih drznih in elegantnih baletnih mojstrovin:

• Spartak, 20.oktober 2013 – v živo

• Trnuljčica, 22. december 2013 - posneto

• Dragulji, 19. januar 2014 – v živo

• Izgubljene iluzije, 2. februar 2014 – v živo

• Zlata doba, 30. marec 2014 – v živo

Fantastična mešanica klasičnih in sodobnih del najboljših koreografov na svetu vam zagotavljaja nepozabno doživetje. Samo v kinematografih Cineplexx.

Ne zamudite sezone vrhunskih baletnih predstav v kinematografih Cineplexx.

Nove avanture lahko doživite v kar 32 dvoranah v petih kinematografih Cineplexx po Sloveniji. Zvok in slika še nikoli nista bila tako ostra, ogled še nikoli ni bil tako doživet in izpopolnjen!

Priporočamo