Člani skupine Siddharta se družijo tudi, ko odložijo glasbila!

Člani skupine Siddharta se družijo tudi, ko odložijo glasbila! (foto: Žiga Koritnik) Žiga Koritnik
17. 10. 2015

V dvajsetih letih delovanja so se med člani skupine Siddharta oblikovali odnosi, ki so pomemben del ustvarjalnega procesa. Družijo se tudi, ko odložijo glasbila.

''Prijateljski odnosi so zelo pomembni, ker ne ločimo osebnega življenja od glasbe. Smo sopotniki v življenju, ne samo na koncertih in na vajah, temveč tudi sicer. Uživamo v družbi drug drugega, po vajah nimamo želje, da se takoj razpršimo, temveč si vzamemo čas za pogovor. Pojavijo se trenutki, ko se pogrešamo. Ne morem reči, da smo se prenajedli drug drugega, kar je po dvajsetih letih zelo dober znak. To je namreč več kot polovica mojega življenja,'' pravi pevec Tomi Meglič.

Člani skupine se skupaj počutijo varno in udobno. Najbrž zato niso naivno odplesali v svet drog in jim ni bilo treba žlice gret in žret vseh teh tablet. "K temu je najbrž pripomoglo to, da se imamo lepo v resničnem življenju in v omamljanju nismo našli lepšega sveta. Nismo ga niti nameravali odkrivati, ker ustvarjamo realnost na neškodljiv način. Nismo potrebovali drog, ker imamo toliko drugih lepih stvari, ki nam dvigajo kocine.''

Celoten članek lahko preberete v tiskani reviji Sensa oktober/november

Preberite več na Sensa.si