Claudia: V komisiji festivala Zlati mikrofonček

Vir: Govori.se
10. 5. 2012

Poleg nje sta žirijo sestavljali še Maja Keuc in Simona Vodopivec.

"Festival ZLATI MIKROFONČEK na Jesenicah je bil res eden najlepših in profesionalno izvedenih festivalov na Gorenjskem na Jesenicah" je organizatorje pohvalila Claudia. Žirija je imela na izbiro talente, ki so nastopili v treh kategorijah in sicer najmlajše, srednje in najstniške skupine. "Moram priznati,da je bila naša odločitev zelo težka in ne morem verjeti koliko talentov imamo v Sloveniji. Vsi so bili res odlični, prvo nagrado pa je dobila mlada talentirana pevka Naja Varl. Ob njenem nastopu smo potočile tudi solzico, sa ima res izjemen glas," je še povedala Caludia.

Sledil je after party pri nekdanji uspešni alpski smučarki Alenki Dovžan. Caludio je presenetila s o preprostostjo in energijo,ki jo izžareva. Alenka je kupila tudi pevkino knjigico z zgoščenkama "MAJHNE NOGICE,VELIKE,BISTRE GLAVICE", kar ji je bilo v veliko čast.

"Res si želim,da bi bilo za naše mlade talente več takšnih festivalov za katerimi stoji tako odlična ekipa kot je glasbeni studio OSMINKA. Vse pohvale in še kdaj," sporoča Caludia.

Značke: Claudia

Priporočamo