Ta pri nas zelo priljubljena igralka slavila 60. rojstni dan in se pokazala v bikinkah, res ima sanjsko postavo!

10. 7. 2024
Deli
Ta pri nas zelo priljubljena igralka slavila 60. rojstni dan in se pokazala v bikinkah, res ima sanjsko postavo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Courteney Cox svoja leta odlično nosi, saj je videti naravnost sanjsko.

Nedavno je praznovala 60. rojstni dan, zdaj pa je zvezda 'Prijateljev' svojim milijonom sledilcev na Instagramu razkrila svoj 'eliksir mladosti'. "Pravkar sem praznovala rojstni dan ... Ne maram številke, a nimam izbire," je izjavila igralka Courteney Cox v videu, posnetem v telovadnici.

Svojim številnim sledilcem je nato predstavila svojo vadbeno rutino, ki vključuje vaje za roke, počepe, dvige na drogu, vaje za prsi, trebušnjake in kardio trening. Črni športni nedrček in ustrezne pajkice, ki so poudarjale njeno postavo, je kmalu zamenjala za bikini, medtem ko se je borila proti mrazu v velikem zamrzovalniku. Courteney Cox je prav tako nosila zaščitno masko za obraz in kapo s šiltom znotraj t.i. 'komore'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

"Kaj, je to krioterapija (terapija z ledom, op. p.)?" je v šali izjavila, ko je izstopila iz zamrzovalnika. Čeprav javnost ne ve, ali Cox to počne vsak dan, je že prej objavila video, v katerem poskuša vstopiti v 'ledeno kopel'. Zvezdnica 'Prijateljev' je prej izjavila, da sovraži ta wellness trend, a ga je sčasoma vzljubila.

Profimedia

"Počutim se odlično še ure po vstopu v zamrzovalnik. Kolikor se bojite vstopa, veste, da se boste kasneje počutili zelo dobro," je pojasnila in poudarila 'dopaminski udarec' kot najboljšo stvar. Tako kot njena kolegica in tesna prijateljica Jennifer Aniston, Cox nikoli ni skrivala svoje navdušenoti nad preizkušanjem različnih lepotnih tretmajev. Kot je nekoč priznala, najbolj obžaluje filerje.

"V tej industriji je tolikšen pritisk, da ostaneš mlad ... Ko enkrat začneš, postane to domino efekt. Ostalemu svetu se tvoj obraz očitno spreminja, vendar ti sam, glede na to, da delaš postopek za postopkom, tega ne vidiš," je še izjavila.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave