Črt nam je zaupal, kako je ujel misico

Črt in Nives (foto: govori.se) govori.se
2. 7. 2014

Trenutno najbolj vroč domači estradniški parček sta zagotovo nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik in fotograf Črt Slavec, ki je nekoč rjuhe grel Iris Mulej.

Črt Slavec je do ušes zaljubljen v lepotico Nives Orešnik, a fotograf pravi, da iskrice niso preskočile ob prvem srečanju.

"Prvič sva se spoznala na snemanju za kopalke Nancy pred nekaj leti. Ker sva bila takrat oba v vezah, seveda do nekih tesnejših stikov ni prišlo," pravi Črt in nadaljuje, da sta se z Nives zapletala šele letos spomladi:

"'Problemi' so nastali letos spomladi, ko sem Nives povabil k sodelovanju pri nekem mojem nemškem projektu. Ker sva oba precej 'naivna', se še sama nisva zavedala, da so se stvari že takrat začele premikati. Nekaj tednov kasneje naju je združil projekt v hotelu Kempinski Portorož, tam pa se ni dalo več upirati."

Črt o svoji novi ljubezni govori le o superlativih, poleg ljubezni drug do drugega pa golobčka združuje tudi ljubezen do poklica, ki ga opravljata, športa, narave in živali. Črt pa upa, da bo vse to trajalo še vsaj 75 let!