Čudovita je! Poglejte si, kakšno kreacijo je ustvarila Lili Žagar, upravičeno je lahko ponosna nase

Lili Žagar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
31. 3. 2021

S svojo družino trenutno živi na Švedskem, kjer se je lotila nove dejavnosti.

Medtem ko je Marko Žagar zaseden s svojimi projekti, njuna otroka pa s šolskimi obveznostmi, Lili Žagar ne počiva. Spoznava švedsko kulturo in tamkajšnji način življenja, ker pa je tudi ustvarjalka, ne čudi dejstvo, da je v roke vzela pletilke in začela ustvarjati lepe izdelke.

Na družbenem omrežju je objavila fotografijo, na kateri jo lahko občudujemo v jopici, ki jo je spletla sama. "Nočem se hvalit, ampak malo se pa hočem. Naj vam pokažem svojo prvo seštrikano jopico - 100% handmade by me," je ponosno zapisala Lili.

Dodala je, da si nikoli ni mislila, da bo kdaj štrikala, še manj pa, da bo v tem neskončno uživala ter da ji bo dobro šlo. Pletilke je vzela v roke prvič po 30-ih letih in pred dobrim mesecem začela s šalom. Osnov se je učila z gledanjem YouTube videov in priznava. da ni bilo enostavno, saj je vmes naštrikano nekajkrat razdrla in začela znova, dokler ni bila zadovoljna.

"Na koncu mi je le uspelo! In ker imam v življenju rada izzive, sem za naslednji projekt izbrala kar jopo. Kdo ima čas za kape in še več šalov? Jopo sem štrikala približno 23 ur. Seveda ni šlo vse gladko in brez težav, ampak jopa je na koncu izpadla noro huda," je še zapisala upravičeno ponosna Lili.

Njeni sledilci in sledilke so bili nad videnim navdušeni in so jo na vso moč pohvalili. Pevka Lea Sirk jo je tako vprašala, če bi lahko jopice naročili tudi oni, a je Lili odgovorila: "Dokler sem v fazi razdiranja, štrikam samo za domače."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar)

Priporočamo