Čudovita koča v Avstriji je drugi dom Lorelle Flego

Čudovita koča v Avstriji je drugi dom Lorelle Flego (foto: Zen) Zen
Vir: Story
24. 2. 2019

Konec lanskega leta je bil za modno urednico in televizijko Lorello Flego kar stresen, saj so se v sklopu njenega televizijskega dela zgodile spremembe, ki pa jih je voditeljica vzela kot nov izziv v svoji razgibani karieri.

Ob vseh obveznostih na začetku leta si je vzela čas in nam razkrila svoje načrte, prav tako pa del zasebnosti. Tako nam je zaupala, kam se najraje s svojo družino odpravi pozimi. “V leto 2019 sem vstopila polna zagona in energije, saj je bil december res stresen zaradi televizijskih sprememb in reorganizacije ter organiziranosti v tem pogledu. Na nacionalki sem začela Bleščico v sklopu jutranjega programa, vsak ponedeljek ob 10. uri, ekipa me je zelo dobro sprejela, vzdušje je pozitivno in razigrano.

V studiu imam tudi goste, tako da je zanimivo in raznovrstno, sprožijo se zanimive debate in zdi se mi, da smo na koncu vsi srečni. Z januarjem sem tudi svojo stran o lepem Glitter.si oblikovno temeljito spremenila. Iskreno, želela sem si nekaj novega in drugačnega, nekako je tako, da sem stopila v drugačne čevlje, kjer je izzivov na pretek, cilji so ogromni, sanje tudi. Želim si, da bi bilo 2019 leto prelomnic in dosežkov, saj sem zelo osredotočena na nove projekte, ki jih razvijam,” pove Lorella, ki ostaja tako zasebno kot poslovno zelo organizirana, a je odklop od dnevnih obveznosti po njenem mnenju nujen.

“Nujno se je treba odklopiti, sicer ne bi delovala. Tu in tam spustim vse in grem, izklopim telefon, berem knjige, uživam. Nekako sem se navadila, da ko delam, pač delam na polno in potem so tudi trenutki, ko sem na voljo le za družino. Takih je veliko in si želim, da bi jih bilo vedno več.” Lorella se po končani televizijski sezoni poleti odklopi kar za mesec dni in odpotuje v tople kraje ali pa obišče ljubo Ameriko. Zaupala pa nam je, da ima tudi zima svoj čar in da se takrat prav tako rada odpravi na krajši oddih. Tokrat je Primorka za našo revijo naredila izjemo in ekskluzivno razkrila svoj zimski kraj oddiha, ki ji je prirasel k srcu.

“Vsak drug vikend gremo na sneg, kar je super. Zimski čar, sneg in narava imajo v tem času posebno zgodbo, ki je prijetna tudi za naše oko in dušo, ki se naužije te svežine. Našla sem čudovito kočo na samem v Avstriji in je že postala moj drugi dom. (smeh) Fascinantno, kako so v hribih stvari popolnoma drugačne, tudi življenje ima drugačen tempo. Tam uživam ob ognju, v branju, počivam, smučam s Sofio, ki je postala že zelo spretna in ji je sneg tudi všeč. Prvič sem šla zaradi nje, zdaj pa grem zaradi sebe. Zanimiv preobrat, ki ga je težko opisati z besedami,” razkrije Lorella.

“Kraj se imenuje Klippitz resort in je v Avstriji. Lepo je zato, ker ni prav veliko ljudi, je zelo spokojen in miren, hkrati razkošen in ne preveč daleč od doma. Sofia se ne vozi rada, tako da če se gre z avtom, moramo upoštevati tudi razdalje. Zanimivo, da letalo pri moji hčerki ni problematično, avto pa je.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Zen

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story3/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 3/2019

Story 3/2019, od 31. 01. 2019