Čudovite kopalke Indire Ekić, ki še poudarijo zagorelo polt: V njih bi se rada videla vsaka

Čudovite kopalke Indire Ekić, ki še poudarijo zagorelo polt: V njih bi se rada videla vsaka (foto: Planet TV) Planet TV
14. 7. 2020

Tirkizna barva je res poletna barva, in to lepa Indira dobro ve.

Zato se je odločila za dvodelne bikinke v taki barvi, ki še izpostavi njeno rahlo zagorelo polt, pa tudi čudovito postavo. Odkar je s trdim delom in veliko voljo izgubila odvečne kilograme in učvrstila svoje telo, lepa Indira nima nobenih težav, ko si je treba obleči kopalke.

V njih se rada postavi tudi pred fotografski objektiv, a vedno pazi, da je slika posneta z dobršno mero okusa, kar je tokrat pokomentirala z besedami. "Cel dan sva opazovala hude insta bejbe (Lido beach) kako se slikajo, na koncu sva tudi midva podlegla vplivu Nekako nisem mogla nastavljat rit v kopalkah.. Sem poskušala bit malo bolj izvirna, tako da, evooo... huda bejba prihaja vsa mokra iz vode. A bo?," je še na koncu vprašala svoje sledilce, ki so ji v veliki meri pritrdili.

Sicer pa Indira, ki jo je javnost spoznala v šovu The Biggest Loser, v katerem je prišla v finale, dodobra izkorišča svojo prepoznavnost - spada med bolj prepoznavne slovenske vplivnice, javnost pa redno razveseljuje z objavami o svojem življenju in koristnimi nasveti, ko gre za vadbo, treninge in ličila, saj je tudi sama mojstrica ličenja.