Čudovito krilo, ki ga nosi Iris Mulej, bi želela imeti vsaka, samo poglejte si to modno kreacijo

Čudovito krilo, ki ga nosi Iris Mulej, bi želela imeti vsaka, samo poglejte si to modno kreacijo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
10. 9. 2021

V Črni gori se je temnolasa lepotica udeležila otvoritve nove restavracije, pri tem pa je dobesedno pustila brez sape.

Iris Mulej, manekenka in vplivnica, je tudi modna poznavalka, ki soustvarja trende. To vedno znova pokaže s svojimi elegantnimi in unikatnimi stajlingi, ki jih posnemajo številne modne navdušenke.

Tokrat se je na prireditvi pojavila v krilu v slogu hollywoodskih div iz 60-ih let. Oblekla si je namreč ozko krilo v barvi pistacije, ki ji sega do kolen, zraven pa je nosila pisano srajčko z globokim izrezom, kimono rokavi in cvetličnim potiskom. K takim oblačilom zagotovo sodi elegantni nakit. Ines je izbrala vpadljive uhane, ti pa so prišli še bolj do izraza, ker si je lase spela v čop.

Njene sledilke so s številnimi všečki in lepimi komentarji izrazile navdušenje nad videnim in zagotovo bo krilo, kakršno nosi Iris, kmalu obogatil garderobo marsikatere dame, saj gre za kos, ki je uporaben tako za poslovne priložnosti kot družabne dogodke. Treba je samo izbrati prave dodatke in vsaka lahko zasije kot zvezda!