Dalila Dragojević: Noseča pred oltar!

17. 6. 2009 | Vir: Lea
Deli

Dalila je priznala: “Srečna sem, kot še nikoli!” Kako tudi ne, ko pa se bo julija sprehodila do oltarja, februarja prihodnje leto pa do porodnišnice. Da, Dalila je v drugem mesecu nosečnosti!

Dalila je o poroki sanjala že kot deklica, zato ne dvomimo, da bo na svoj poročni dan kot princeska iz pravljice. Ni skrivnost, da si je za oblikovalko izbrala Majo Ferme, ki kreira obleke, ob katerih zastaja dih, je pa mnogo bolj skrivnostna glede obleke, ki jo bo nosila.

No, kot se za princeske spodobi, se bo do matičarja sprehodila v obleki nežnih odtenkov, posuti s kristali Swarovski, vredni deset tisoč evrov. Da ima izdelano mnenje o tem, s čim želi navdušiti povabljene, kaže tudi informacija, da si je obleko dala delati takoj, ko sta izbrala datum poroke.

Večina nevest šiviljo obišče šele tri mesece prej, preden dahnejo usodni da, Dalila pa naj bi to storila že vsaj pol leta pred tem. Sicer pa o obleki ostaja skrivnostna, saj je vraževerna. Želi namreč, da jo kot nevesto najprej vidi njen ženin Emir Velič, ki naj bi bil od Dalile menda starejši desetletje in pol, zato so se na forumih že razpisali, da bo vzela ‘atka’.

Mnogi ji tudi očitajo, da se je prilepila na njegov denar, kajti Emir se za preživetje kot samostojni podjetnik ukvarja z zidarskimi in fasaderskimi deli, je pa tudi ustanovitelj podjetja Graturs International.

‘Špara’ se za družino

Nekdanja misica je pred leti, sploh leta 2005, polnila strani rumenega tiska predvsem zaradi svoje veze z bogatim arabskim princem, ki naj bi jo zasipal z zlatom in podobne vrste pozornostjo. Izkazalo pa se je, da zveza ni bila dovolj močna, da bi preživela takšno razdaljo, poleg tega pa si njen princ ni želel medijske pozornosti.

Za njo tega ne moremo reči, saj je takoj po razpadu zveze napovedovala odmevno pevsko kariero v Beogradu, iz katere se zopet ni razvilo nič. Očitno pa ji je le uspelo omrežiti pravega, ki si je s postavno črnolasko zaželel tudi otroka.

Ta ju bo razveselil šele februarja prihodnje leto, kar pomeni, da je noseča šele dva meseca. Sicer pa tako o poroki kot o nosečnosti ostaja skrivnostna, dodaja le: “Ne želim se pojavljati v medijih, srečo hočem zadržati za svojo družino.”

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu