Dalila Dragojevič srce podarila bogatemu muslimanu!

Vir: Lea
29. 7. 2009

Nekdanja miss je v soboto na dvorcu Zemono postala gospa Velić. Na poroko se je pripravljala več mesecev in na koncu je bilo resnično pravljično, kot si je želela.

Dalilino ljubezensko življenje smo mediji redno spremljali, a odkar je bila v zvezi z bogatim gradbincem, Ljubljančanom Emirjem Velićem (mimogrede, Emir je znan kot zelo veren musliman, pred Dalilo je bil v zvezi z nekdanjo miss Hawaiian Tropic Manco Zver), se je iz javnega življenja namenoma umaknila.

Odkar sta bila zaročena, je bila Dalila dobesedno v sedmih nebesih. Priprave na poroko je vzela zelo resno in že takoj se je razvedelo, da si želi imeti pravljično poroko, na kateri bo ona princeska, njen dragi princ, gostje pa ju bodo občudovali.

Dvorec Zemono se je izkazal za odlično lokacijo in že v jutranjih urah se je čutilo, da se bo tam zgodilo nekaj edinstvenega. Velikanske količine rožnih dekoracij je namreč podjetje Gardenia pripeljalo kar s tovornjakom! Prvi gostje so začeli prihajati okoli pol pete ure popoldne.

Po jutranjem dežju je sonce ravno prav ogrelo ozračje, saj je poroka potekala zunaj, pod belim šotorom. Emir je tam čakal na svojo nevesto, ki pa se je na prizorišče pripeljala v beli kočiji, ki sta jo vlekla dva bela lipicanca. Zdelo se je, kot bi se kočija in konji pripeljali na oblakih, saj so tla popolnoma zadimili z belim dimom. Gosje so bili fascinirani.

Izvedeli smo, da je bila pravljična tudi hrana. Ob sprejemu so postregli s šampanjcem, ostrigami, karpačem in sušijem, razvajali pa so se tudi z odličnim vinom karolina od Jakončiča.

Mladoporočenca je na prizorišču slikal njun uradni fotograf, a ko se je začelo večeriti, so se gostje odpravili na pravo večerjo, kulinarične specialitete, po katerih slovi Gostilna pri Lojzetu družine Kavčič.

Gostov je bilo krepko čez sto, med njimi pa nismo prepoznali nobenih medijsko izpostavljenih obrazov.