Damir Kovačić se vedno znova in znova rad vrača v Skopje

V opero sta se podala s kolegom Goranom. Navdušila ga je tehnična opremljenost, saj je na vsakem sedežu bila tablica z možnostjo izbire jezika. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
10. 6. 2019

Glasbenika Damirja Kovačića na Makedonijo vežejo lepi pa tudi žalostni trenutki, vendar se zelo rad vrača v Skopje, kjer je stkal lepo prijateljstvo z glasbenim kolegom Goranom Naumovskim in direktorjem makedonske opere Dejanom Proshevom. 

Brez ogleda komične operne Seviljski brivec seveda tudi pred kratkim ni šlo in pa dobre hrane ter prijaznih meščanov. Ogled mesta in stare čaršije pa mu je vedno bil velik izziv. Glasbenika Damirja Kovačića na Makedonijo vežejo lepi pa tudi žalostni trenutki, vendar se zelo rad vrača v Skopje, kjer je stkal lepo prijateljstvo z glasbenim kolegom Goranom Naumovskim in direktorjem makedonske opere Dejanom Proshevom. Brez ogleda komične operne Seviljski brivec seveda tudi pred kratkim ni šlo in pa dobre hrane ter prijaznih meščanov. Ogled mesta in stare čaršije pa mu je vedno bil velik izziv.

Na reki Vardar se bohoti lesena ladja Senigallia, ki ima dve terasi in 18 hotelskih sob. Ena od odličnih hotelskih izbir, pravi Damir.

V restavracijo Equilibrium radi zahajajo Slovenci, zato so se z Dejanom in Goranom odpravili na večerjo ob prijetnem akustičnem koncertu.

Sprehod s Hipijem je bil pravi podvig. Po tleh je bilo toliko odpadkov, da se je psu kar mešalo.

Ogledali so si tudi slaščičarski festival, ki jih je pustil odprtih ust in s slinami.

Znameniti most umetnikov krasi tudi spomenik pokojnega pevca Tošeta Proeskega. Nekateri oboževalci se nad podobo zgražajo, ker pravijo, da umetnik ni ujel prave podobnosti.

Prostoživeči in čipirani kužki so v mestu stalni spremljevalci turistov.

Fotografije: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri