Se Damjan in Sabina res prepirata o premoženju?

Vir: Story
18. 7. 2013

Novica, da bosta direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič in Sabina Cvilak končala šestletni zakon, je pred dobrim mesecem presenetila marsikoga. Še bolj pa so bile odmevne govorice, da se obeta umazana ločitev.

Devetinštiridesetletni Damjan Damjanovič o svoji zasebnosti nikoli ni rad govoril, sploh ko je šlo za intimne zadeve, je bil raje skrivnosten. Veliko bolj dovzeten za ljubezenska vprašanja je bil, ko je pred dvema letoma sedel na žirantskem stolu šova X Factor.

Takrat je namreč od prvega trenutka rad poudarjal, kako zaljubljen je v svojo ženo, in čeprav je njun zakon takrat deloval popolno, je njuna pravljica konec maja tudi uradno dobila svoj konec. V vmesnem času so na dan pricurljale informacije, da na bi tako Damjan kot njegova 14 let mlajša žena že v času zakona 'šmirala' z drugimi, tako nismo mogli spregledati kemije med njim in balerino Ano Klašnja, s katero sta bila pred kratkim tudi skupaj na izletu. O tem lahko več preberete v novici Ana in Damjan skupaj na Kolpi!

Tokrat smo Damjana vprašali, ali je kaj resnice v tem, da naj bi se z nekdanjo ženo prepirala zaradi premoženja, a je govorice o nesoglasjih in sporih hitro zanikal.

"S Sabino nimava težav z delitvijo premoženja, vse je urejeno in sploh ni nobene panike glede tega," nam je v mirnem in sproščenem tonu zatrdil Damjan in dodal, da prah glede te občutljive teme dvigujejo predvsem drugi.

Prav zato nam tudi ni uspelo izvedeti, ali bosta hišo (180 kvadratnih metrov velik dvojček v okolici Domžal, v idilični soseski in neposredni bližini gozda, zgrajen leta 2009, ki ga prodajata za vrtoglavih 316 tisoč evrov) dejansko prodala in si izkupiček razdelila ali pa bo v njej še vedno živel kateri od njiju.

Več o vzrokih za razpad njunega na videz popolnega zakona lahko preberete v novi številki revije Story, v kateri so tokrat zbrali tudi najdražje zvezdniške ločitve vseh časov.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2013

Story Story 30/2013, od 17. 07. 2013