Damjan in Maja Murko: Z dopusta oba s trebuščkom

“Prvo morje z ženinim trebuščkom je potekalo noro lepo, posebno doživetje je, ko čutiš novo bitje, kako se veseli in se premika ob vsaki novi dogodivščini njegove mame in očeta.”  (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
13. 7. 2012

Slavček Damjan Murko je kar nekaj toplih dni s svojo visoko nosečo ženo Majo preživel na slovenski in hrvaški obali. Pred dnevi sta se vrnila iz Novigrada, kjer sta se po Damjanovih besedah imela kraljevsko.

"Uživala sva v hotelu s petimi zvezdicami, tako da je bilo razvajanje res na najvišji ravni. Majči se je počutila dobro, pa tudi najin dojenček ima zelo rad morje, saj je brcal kot nor, ko se je žena namakala v morju ali v bazenu," svoje spomine na dopust razneženo opisuje bodoči očka.

Ko nam torej razkrije, kako kaj ženin trebušček, se zazremo v njegovega in z razlogom povprašamo, kakšna je bila v hotelu hrana. Pevec se ne pusti zmesti. "Ja, odlična kulinarika je pripomogla k temu, da sem pridelal dva dodatna kilograma, ki se ju moram zdaj, ko sem nazaj, pridno znebiti. Če ne prej, moram biti lep in fit 16. julija, ko bom v oddaji Piramida na TV Pink 3 pogovorni gost. Sicer pa v tem času toliko nastopam, da na odrih po Sloveniji kilogrami kar hitro splahnijo sami od sebe."

Priporočamo