Damjan Murko bo po novem organizator porok!

6. 4. 2015

Za slovenskega slavčka Damjana Murka bi lahko rekli, da je v svoji 12-letni karieri pokazal že skoraj vse. Samopromotor in organizator zabav se je zdaj odločil, da bo stopil korak dlje, zdaj bo za druge organiziral rojstne dneve, praznovanja in poroke.

Damjan pravi, da se vseh projektov vedno loti stoodstotno, da ne prenaša amaterjev in polovičarjev: "Po vseh izkušnjah, ki jih imam z organizacijo zabav, se čutim dovolj sposobnega za organizacijo dogodkov tudi za druge. Prva generalka bo že na začetku maja, ko bova z ženo v Koblarjevem zalivu praznovala že sedmo obletnico poroke. Vse je izjemno pomembno, vse detajle želim do podrobnosti pripraviti vnaprej, nič ne sme biti prepuščeno naključju."

Pri organizaciji porok pa Murko pravi: "V tem primeru nisem jaz glavni, ampak bodoča mladoporočenca, jaz sem tu samo za svetovanje, urejanje podrobnosti, glasbenikov, za okrasitev prostora, izbiro obleke, cvetja, vabil, zahval in lokacijo obreda. Poznam veliko ljudi, ki svoje delo opravljajo vrhunsko, tudi zato že zdaj pri izbiri unikatnih poročnih oblek sodelujem s poročnim salonom Poročna Zvezda z Bleda. Moj novi posel, čeprav bi to raje imenoval delo, ki ga po vseh letih izkušenj opravljam s srcem in veseljem, bo novo jadro v mojem izražanju in verjamem, da bom v tej novi strasti, poleg petja, seveda, uspešen."

Kako uspešen bo, pa bo pokazal čas, vsekakor verjamemo, da se bom, če bo premalo povpraševanja, hitro preusmeril v kakšno novo dejavnost.

Zoja Ahlin

Priporočamo