Damjan Murko bo spet izdal svoj koledar!

Damjan Murko bo spet izdal svoj koledar! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
6. 11. 2017

Damjanu Murku res ne zmanjka idej, kako vedno znova presenetiti in šokirati tiste, ki komaj čakajo na to, in tudi tiste, ki bi na vsak način radi videli, da se njegovo ime ne bi več pojavilo med rumenimi vrsticami.

Damjan nas je povabil v zakulisje snemanja novega, zdaj že tradicionalnega in provokativnega koledarja za leto 2018, ki je sicer že v tisku in bo, kot sam pravi, še bolj provokativen kot leta prej: "Tokrat sva se s priznanim fotografom Bojanom Mihaličem odločila, da dogajanje postaviva na kmetijo Protner v Pernici in se preizkusim v različnih kmečkih opravilih.

Damjan Murko: Spet bo izdal koledar

Nekaj svojega glamurja sem seveda dodal, da bodo fotografije res nekaj posebnega in da bodo imele rdečo nit Murka, ki ga ljudje poznajo in ga želijo. Prav to jim želim dati z novim seksi koledarjem za leto 2018. Nekaj, česar leta poprej še niso videli, nikakor se ne ponavljam. Tako me bodo lahko videli na traktorju, z vilami, na seniku, v vinski kleti, celo popolnoma gol sem ležal še v nepokošeni travi. Vsega pa ne izdam, lahko rečem samo to, da je koledar že v tisku in bo luč sveta ugledal prihodnji teden. Pustite se presenetiti, kajti tokrat obljubljam največ, kar lahko dobite od najsrečnejšega moškega v Sloveniji!"

Damjan Murko: Spet bo izdal koledar

Besedilo: Maja Muhič // Foto: osebni arhiv