Damjan Murko: Ga bo žena zapustila?

Damjan Murko: Ga bo žena zapustila? (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
5. 9. 2016

Medtem ko Damjan medije zalaga z brezhibnimi družinskimi fotografijami z obletnice poroke, rojstnih dni in nastopov, smo tokrat dobili namig, da se utegne njegova idilična družinska zgodbica sesuti v prah!

V njegovem zakonu baje zadnje čase ni vse rožnato, nemir med zakoncema Murko pa naj bi povzročil Majin vneti oboževalec. Maji naj bi na vsakem koraku dvoril, jo osvajal, niti ne več tako skrito – Maja namreč njegova osvajalska pisma dobiva kar zataknjena za vetrobransko steklo avtomobila. In ne le pisma, dobila je že plišasti srček, začeli pa so se tudi vztrajni klici. Očitno si nekdo zelo prizadeva, da bi osvojil njeno srce, Damjan pa ob tem dobiva sive lase.

Stvari so šle celo tako daleč, da sta zakonca Murko neznancu zagrozila, da bosta nadlegovanje prijavila policiji, če bo Majo še klicaril. Damjan je odločen, da se bo za Majo boril: "Za zdaj se konkurence ne bojim, verjemite pa mi, da je za našo družino vse to precej moteče in na trenutke že neumno in malce strašljivo. Temu bomo seveda naredili konec, če se zadeve kmalu ne umirijo, bo ukrepala tudi policija."

Kaj pa na oboževalca pravi deset let starejša Maja, ji to godi ali je res nadležno?

"Navajena sem na komplimente, tudi drugih moških, vendar že več kot osem let, odkar sem se poročila z Damjanom, prisegam na moža. Moža za zdaj ne nameravam menjati, kar pa ne pomeni, da ga nikoli ne bom, a če bo Damjan takšen, kot do sedaj, te potrebe ne čutim. Malo za šalo, malo za res. Tako bom rekla, če je moški dober gospodar, dober mož in oče ter ljubimec, slednjega ne iščeš."

Besedilo: Maja Muhič