Damjan Murko: Grožnjo uresničil le napol

Slavček Damjan Murko bližnjim sicer dovoli, da pridejo pogledat sinka v porodnišnico, žena pa ima še zaukazan počitek. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Govori.se
27. 9. 2012

Že nekaj mesecev pred napovedanim rojstvom sina zakoncev Murko je takrat še bodoči očka Damjan javno in odločno razglasil, da bo obiske pri porodnici in dojenčku v porodnišnici prepovedal.

Očitno pa ga je mali Tiar tako raznežil, da se je omehčal. »Nekako sva z Majo želela, da se mamica in dojenček spočijeta, da porodnišnico zapustimo, kot se spodobi: čili, zdravi in urejeni. Sva pa privolila, da najožji sorodniki lahko pridejo pogledat Tiarja, mamico pa pozneje. Z vodstvom mariborske porodnišnice smo se dogovorili, da ima Maja svojo sobo in ves čas ob sebi malčka ter da osebno izbirava, kdo pride na obisk in kdo ne. Seveda so pa prijatelji in sorodniki razumeli najino željo in ni bilo nobene zamere,« je ekskluzivno za naš portal povedal slavček. So pa iz krogov blizu zakoncev Murko izvedeli, da bo po prihodu mamice in sina in porodnišnice očka organiziral kar dve zabavi: eno doma za najbližje sorodnike in prijatelje, pozneje pa še dvodnevno v penzionu Kračun v Ločah.

Priporočamo