Damjan Murko in Marjanca Scheicher: Razvrat v limuzini!

Vir: Nova
1. 9. 2009

Slovenski slavček in pisateljica njegove biografije Srečen, ker sem moški sta se na promocijo svoje knjige pripeljala v hollywoodskem slogu. Manjkala ni niti bela limuzina kazinoja Kongo, Marjanca pa si je za to priložnost omislila celo stilista Aljošo Krošljina Grlja, znanega tudi kot Novinega modnega strokovnjaka.

Ko sta stopila pred lokalom Bachus v središču Ljubljane iz limuzine, sta imela nasmeh do ušes. Seveda, ko pa ju je pričakalo toliko fotografov in novinarjev, kolikor jih ni niti na najbolj elitnih prireditvah, poleg tega pa sta si v limuzini dala duška. Imamo fotodokaze!

»Damjan je kar naprej stresal z rokami in govoril 'zum zum Damjan', da se je skuliral, Marjanca pa ga je mirila, češ, saj bo vse okej, kaj si živčen. Seveda sta tudi na debelo opravljala ljudi, ki so zijali v limuzino,« je povedal fotograf Sašo Radej, ki ju je spremljal na vsakem koraku, mlada pisateljica pa je zamahnila z roko:

»Ko sem napisala knjigo, sem iz novinarke postala kulturnica, ko sem se usedla v limuzino, pa sem se počutila kot zvezda. Zakaj si potem ne bi privoščila razvrata z Damjanom, če pa je bil sam z mano?! Saj vsi govorijo, da je peder, torej sem z njim najbolj varna, pa tudi če bi bila popolnoma naga.«

Priporočamo